ChipTuning Praha kde ?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
ChipTuning Praha kde ?
Chtěl bych se zeptat zda víte o nějakých firmách co to v praze dělaj popřípadě jaký jsou na ně reference .
Jednalo by se o
Ford Mondeo 2.0 TDDi 115PS rv.2000
Všem děkuji
Jednalo by se o
Všem děkuji
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
Re: ChipTuning Praha kde ?
www.diesel-technik.cz o zadnych negativnich referencich nevim ja najel s bawem na jejich cipu 85tis a naprosta spokojenost, muzu ti domluvit 15% slevu...pokorneo píše:Chtěl bych se zeptat zda víte o nějakých firmách co to v praze dělaj popřípadě jaký jsou na ně reference .
Jednalo by se o
Všem děkuji
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
umím asi 30% v Bitpoweru v Brně
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
zajímalo by mě jak to je ohledně tabulek pač bitpower má v konečný uprave
2000 TDDI 85kw/115hp,280Nm/1900 po chipu 109kw/150hp/370Nm
a diesel technik
2000 TDDI 85kw/115hp,280Nm/1900 po chipu 100kw/135hp/320Nm
což myslím že je docela rozdíl sice malý ale je.
Břéťo a Máro co myslíte že bych měl zvolit.
a diesel technik
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
Spíš by mě zajímalo, jestli ty výkony, který udávají, mají nějak podložený / odbržděný na konkrétním typu auta 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že jsou reálný oboje hodnoty, kámoš si u nich nechal chipnout Smarta a dali mu na výběr ze 3 možností ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
a mi dokonce umíme udělat soft na míru pro zákazníka....heč......MarauderZ28 píše:myslím, že jsou reálný oboje hodnoty, kámoš si u nich nechal chipnout Smarta a dali mu na výběr ze 3 možností ....

samo ale jen a pouze v možn ostech který nmabízí ŘJ

krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
Ja se radsi k Bitpovlu nebudu vyjadrovat, kdo chce kam pomozme mu tam..pokorneo píše:zajímalo by mě jak to je ohledně tabulek pač bitpower má v konečný uprave
a diesel technik

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
V jednom srpnovým Autotipu měli test čipů asi na golfu nebo passatu? TDI. A všechny čipy dávaly max. polovinu udávanýho výkonu. Myslim max 20ps+! Měli to na brzdě bez/s čipem. Takže žádnejm zázračnejm čipům něvěřím . Např 1.9TDI 96KW-132KW blbost!!!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a vo co ze neeTF píše:V jednom srpnovým Autotipu měli test čipů asi na golfu nebo passatu? TDI. A všechny čipy dávaly max. polovinu udávanýho výkonu. Myslim max 20ps+! Měli to na brzdě bez/s čipem. Takže žádnejm zázračnejm čipům něvěřím . Např 1.9TDI 96KW-132KW blbost!!!

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
A je to zase tadyDanecek píše:a vo co ze neeTF píše:V jednom srpnovým Autotipu měli test čipů asi na golfu nebo passatu? TDI. A všechny čipy dávaly max. polovinu udávanýho výkonu. Myslim max 20ps+! Měli to na brzdě bez/s čipem. Takže žádnejm zázračnejm čipům něvěřím . Např 1.9TDI 96KW-132KW blbost!!!
http://img296.imageshack.us/img296/1592 ... konps2.jpg

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
a vo co ze neeDanecek píše:TF píše:V jednom srpnovým Autotipu měli test čipů asi na golfu nebo passatu? TDI. A všechny čipy dávaly max. polovinu udávanýho výkonu. Myslim max 20ps+! Měli to na brzdě bez/s čipem. Takže žádnejm zázračnejm čipům něvěřím . Např 1.9TDI 96KW-132KW blbost!!!

Akorát tam nevidím co že je to za motor???
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
Blbost to neni, takovej soft opravdu bohuzel existuje, ale ma ho jen skodofka, testovalo se na fabii rs a bylo to neco neskutecnyho... Jinak ja mam ted 170hp, vic sem ani nechtel kvuli spojce a turbu..TF píše:V jednom srpnovým Autotipu měli test čipů asi na golfu nebo passatu? TDI. A všechny čipy dávaly max. polovinu udávanýho výkonu. Myslim max 20ps+! Měli to na brzdě bez/s čipem. Takže žádnejm zázračnejm čipům něvěřím . Např 1.9TDI 96KW-132KW blbost!!!
Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kokretne ten 1.9TDI 96kwTF píše:Akorát tam nevidím co že je to za motor???Danecek píše:a vo co ze neeTF píše:V jednom srpnovým Autotipu měli test čipů asi na golfu nebo passatu? TDI. A všechny čipy dávaly max. polovinu udávanýho výkonu. Myslim max 20ps+! Měli to na brzdě bez/s čipem. Takže žádnejm zázračnejm čipům něvěřím . Např 1.9TDI 96KW-132KW blbost!!!

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Jojo čipem to přidalo 64PS je mi to jasnýDanecek píše:kokretne ten 1.9TDI 96kwTF píše:Akorát tam nevidím co že je to za motor???Danecek píše: a vo co ze neeo kterem mluvis, a ktery jsem ti ztucnil

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
Jo mě je to taky jasný - nedávno to tady bylo je holt to nahusto vočipovanýTrhyy píše:Jojo čipem to přidalo 64PS je mi to jasnýDanecek píše:kokretne ten 1.9TDI 96kwTF píše: Akorát tam nevidím co že je to za motor???o kterem mluvis, a ktery jsem ti ztucnil

Jo mě je to taky jasný - nedávno to tady bylo je holt to nahusto vočipovanýTrhyy píše:Jojo čipem to přidalo 64PS je mi to jasnýDanecek píše:kokretne ten 1.9TDI 96kwTF píše: Akorát tam nevidím co že je to za motor???o kterem mluvis, a ktery jsem ti ztucnil

Sorry blblo mě to, ty tři příspěvky někdo smažte dík. A tento potom taky.