Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Sháním 28x1,5, nebo 28x2 mm. V jaké třídě oceli by mohli být? Nebo napiš nejbližší rozměry, který tam máte.Idaho píše:písnete jaké konkrétní rozmery ( prumer a tlouštka.. )
A jaký trubky v jaký oceli tam máte kolem průměru 24-30 mm?Idaho píše:Bidrin promin asi sem to nenapsal semak jak jsme to řešil s kromsenem po ICQ - bohužel tenkostenné ne
muzes to prosim rozvinout? thxBidrin píše:Na jaký použití ty trubky máš? Na ochranný rám? Tenkostěnný (chrommolybden) jsem už sehnal, ale taky jsem bohužel u toho zjistil dost nepříjemný věci...
Sháněl jsem CrMo ocelový tenkostěnný trubky, ale žádný dodavatel tady v ČR bohužel není. Tak jsem se obrátil na výrobce rámů na jízdní kola, kteří tvrdí, že vyrábí CrMo rámy. Rozměry trubek měli podle mojí potřeby, ale pak z nich nakonec vylezlo, že používají 11523 - klasická konstrukční ocel, která nemá s CrMo nic společného. Když jsem jim to napsal, tak mě začali tvrdit, že tato ocel obsahuje Cr i Mo, což je podle materiálového listu nesmysl.Lukaash píše:muzes to prosim rozvinout? thxBidrin píše:Na jaký použití ty trubky máš? Na ochranný rám? Tenkostěnný (chrommolybden) jsem už sehnal, ale taky jsem bohužel u toho zjistil dost nepříjemný věci...
jo tak ramena hmhm....už dobré vědět že se tim budete zabejvat...určitě využijeme do budoucna..........Bidrin píše:Sháněl jsem CrMo ocelový tenkostěnný trubky, ale žádný dodavatel tady v ČR bohužel není. Tak jsem se obrátil na výrobce rámů na jízdní kola, kteří tvrdí, že vyrábí CrMo rámy. Rozměry trubek měli podle mojí potřeby, ale pak z nich nakonec vylezlo, že používají 11523 - klasická konstrukční ocel, která nemá s CrMo nic společného. Když jsem jim to napsal, tak mě začali tvrdit, že tato ocel obsahuje Cr i Mo, což je podle materiálového listu nesmysl.Lukaash píše:muzes to prosim rozvinout? thxBidrin píše:Na jaký použití ty trubky máš? Na ochranný rám? Tenkostěnný (chrommolybden) jsem už sehnal, ale taky jsem bohužel u toho zjistil dost nepříjemný věci...
Naštěstí mám další varianty, jak je nakonec získám, protože je nutně potřebuju na přední i zadní trojúhelníková a lichoběžníková ramena.
zkoušej zkoušej....ramena zadní nápravy budu potřeba řešit taky......Bidrin píše:Doufám, že ty ramena vydrží to co potřebuju, ohledně hmotnosti "auta" nemám strach, ale jestli pak dostane motor doping, tak jsem zvědavej jak si s tím zadní náprava poradí včetně duralových custom těhlic...
Firmu ti neřeknu, ať je proflánke někdo jiný. S majitelem jsem se několika mailama domlouval na CrMo trubkách, řekl mě, že musel nakoupit 2 tuny od každé položky a že by se rád něčeho zbavil. Tak jsem si vybral vhodné průměry a on v posledním mailu napsal, že všechny trubky jsou z oceli 11523. To mě zarazilo a napsal jsem mu, že tato obyčejná konstrukční ocel nemá s CR ani Mo nic společného. On odpoevěděl, že i tato ocel obsahuje tyto prvky…stqeno píše:muzes mi prozradit kdo a co za firmu ti nakecal o oceli 11523?
nerekli spis neco o 15130 a 15230? coz je material pouzivany na vyrobu ramu kol. bezna ocel se pouziva na patky a nestandartni plechy...znam jednoho cloveka co sem ti zivi ale je k autam nevsimavy. skoda ja ho nepresvedcil aby mi udelal ramena. snad se to podari tobe
O tom svědčí i modul pružnosti 114 GPa...JonnY píše:a nebude problem zo spracovanim?Bidrin píše:když koupím titan...
ak si spravne pametam, tak to bola hnusna nepoddajna mrcha...
Ty bys o nějakých věděl??pepan píše:shanite este ty CrMo trubky?
mozna jo, nejdriv rozmery a pak to zkusim nejak resit.JirkaŠ píše:Ty bys o nějakých věděl??pepan píše:shanite este ty CrMo trubky?
Tak např. zkus 28x1 nebo 28x1,5 a s cenou.Díky.pepan píše:mozna jo, nejdriv rozmery a pak to zkusim nejak resit.JirkaŠ píše:Ty bys o nějakých věděl??pepan píše:shanite este ty CrMo trubky?