myslim že jonell3 píše:piloto píše:nell: ty jsi úplně úžasná baba. snad mam i pocit že jsem tě viděl v nějakym tom pánskym časopise...
to asi ne hele

Moderátor: fonz
myslim že jonell3 píše:piloto píše:nell: ty jsi úplně úžasná baba. snad mam i pocit že jsem tě viděl v nějakym tom pánskym časopise...
to asi ne hele
zapomen na topiloto píše:myslim že jonell3 píše:piloto píše:nell: ty jsi úplně úžasná baba. snad mam i pocit že jsem tě viděl v nějakym tom pánskym časopise...
to asi ne hele
Ale ty musíš nell musíš a nenapínej a hoď to sem!nell3 píše:tohle je pokec o cemkoliv. ne vkladej jakykoliv fotky...
Hoď jakoukoliv ale hlavně tu pro soukromé učely!!nell3 píše:ja nevim uz nemam zadnou hezkou. uz jenom svuj xicht a zadny hezky fotky to nejsou.
eee v tom nejlepším přestat??nell3 píše:ne koncim. ani tuhle uz jsem sem nechtela dat..
na svete jsou i horsi veciPipotuning píše:eee v tom nejlepším přestat??nell3 píše:ne koncim. ani tuhle uz jsem sem nechtela dat..to se nedělá!
není za co!nell3 píše:diky:-)
dik. to je fakt mily. mam hned super naladuazpek1 píše:líbí a moc, jsi OPRAVDU krásná žena
Líbí?? To je slabé slovo.. Hele, tady je každý úplně jiný..Jen Pipo píše podobně jako já..nell3 píše:libi? tak to jsem radaazpek1 píše:to nell:![]()
tak ty fotky jsou fakt
![]()
![]()
dekuju.tomasVR6 píše:Líbí?? To je slabé slovo.. Hele, tady je každý úplně jiný..Jen Pipo píše podobně jako já..nell3 píše:libi? tak to jsem radaazpek1 píše:to nell:![]()
tak ty fotky jsou fakt
![]()
![]()
![]()
Jsi fakt kus ženské, prostě nádhera!! To se musí nechat!!! A nestyď se..