Co říkáte na tyto laděné svody?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Co říkáte na tyto laděné svody?
Potřebuju se poradit s někým, kdo tomu rozumí.
Uvažuju o koupi těchto svodů
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... &rd=1&rd=1
Co myslíte, budou fungovat? Přidají nějaké koně?
Do laděných svodů moc nedělám, ale myslím si, že tyto mají lepší konstrukci (stejně dlouhé všechny větve) než ty laciné 4-2-1 svody z USA.
Uvažuju o koupi těchto svodů
Co myslíte, budou fungovat? Přidají nějaké koně?
Do laděných svodů moc nedělám, ale myslím si, že tyto mají lepší konstrukci (stejně dlouhé všechny větve) než ty laciné 4-2-1 svody z USA.
Honda Civic EG4
Re: Co říkáte na tyto laděné svody?
Urcite super svody. Jedny z nejlepsich pro civica!! Super dporucuju
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
??? ktere mas na mysli?Petr78 píše: než ty laciné 4-2-1 svody z USA.
Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
DC Sport, pokud to je non vtec tak 4-2-1 a jestli to je vtec tak 4-1 ale budes mit problem s instalaci a mistem...
http://motors.search.ebay.com/search/se ... arch&fgtp=
nejlepe keramicke
http://motors.search.ebay.com/search/se ... arch&fgtp=
nejlepe keramicke
Fakt?|\/|/-\5|_() píše:Urcite super svody. Jedny z nejlepsich pro civica!! Super dporucuju

Máš s nimi i praktické zkušenosti?
Honda Civic EG4
heh pokud s ekouknete na prodejce a jeho jméno ne až nápadne podobné prodejci z US ebay jménem XS-power alias ssautochrome a další, jejich svody jsou všude známe tím jak praskají , a aboo vám je jiste pomluví, já jsme je dovezl zákazníkovi i přes varování a zatím fungují..
každpádně je ale nedoporučuju ( na základě referencí od tabooo ).
EDIT: ted jsem to hledal a možná mlžím a neříkal to taboo ale nekdo jiný, ale pořád myslím že to byl on..
EDIT: ted jsem to hledal a možná mlžím a neříkal to taboo ale nekdo jiný, ale pořád myslím že to byl on..
Naposledy upravil(a) Idaho dne 11 lis 2006 19:09, celkem upraveno 1 x.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hrozny svody...
Nebrat.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Třeba tyhle a jim podobné:sejki píše:??? ktere mas na mysli?Petr78 píše: než ty laciné 4-2-1 svody z USA.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-DC-S ... dZViewItem
Všechny mají jeden společný problém - trubka z 1. válce je výrazně delší než ostatní větve.
A taky bývají mizerně zpracované - zkroucené příruby. Někdo z ČR si je objednal a nemá moc dobré zkušenosti.
Honda Civic EG4
Z toho praskání mám taky strach. A to jako prasknou zničeho nic, třeba ve sváru? Čím to může být?Idaho píše:heh pokud s ekouknete na prodejce a jeho jméno ne až nápadne podobné prodejci z US ebay jménem XS-power alias ssautochrome a další, jejich svody jsou všude známe tím jak praskají , a aboo vám je jiste pomluví, já jsme je dovezl zákazníkovi i přes varování a zatím fungují..
Honda Civic EG4
Můžeš to nějak rozvinout/odůvodnit?Zemi píše:Hrozny svody...Nebrat.
Beru každej názor a zkušenost.
Honda Civic EG4
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
Jak sem rikal DC Sport ORIGINAL... Ty cos ukazoval je JDMPetr78 píše:Třeba tyhle a jim podobné:sejki píše:??? ktere mas na mysli?Petr78 píše: než ty laciné 4-2-1 svody z USA.
Všechny mají jeden společný problém - trubka z 1. válce je výrazně delší než ostatní větve.
A taky bývají mizerně zpracované - zkroucené příruby. Někdo z ČR si je objednal a nemá moc dobré zkušenosti.

To byl jenom příklad. Nicméně i ty DC Sport mají stejně nešťastnou konstrukci.sejki píše:Jak sem rikal DC Sport ORIGINAL... Ty cos ukazoval je JDMPetr78 píše:Třeba tyhle a jim podobné:sejki píše: ??? ktere mas na mysli?
Honda Civic EG4
Pak jsem ještě narazil na tyhle
Vypadají přesně jako svody od Supersprint, ale ty se prodávají za 423 €, takže cena je podezřelá.
Navíc se mi od prodejce nepodařilo zjistit jestli je fotka autentická nebo jestli nemá i jiné lepší fotky.
Vypadají přesně jako svody od Supersprint, ale ty se prodávají za 423 €, takže cena je podezřelá.
Navíc se mi od prodejce nepodařilo zjistit jestli je fotka autentická nebo jestli nemá i jiné lepší fotky.
Honda Civic EG4
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vzdyt konstrukci to nejsou 4-1 ani 4-2-1.Petr78 píše:Můžeš to nějak rozvinout/odůvodnit?Zemi píše:Hrozny svody...Nebrat.
Beru každej názor a zkušenost.

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A co to? Vždyť to jsou typické 4-1. Nebo vidím blbě? V podstatě totožné se sériovými 4-1 svody na mém EP2.Zemi píše:Vzdyt konstrukci to nejsou 4-1 ani 4-2-1
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Heh sorry ja rikam 4-1 svodum u kterych vetve vedou az ke katalyzatoru... A nejsou dlouhy 20cm...Ondras píše:A co to? Vždyť to jsou typické 4-1. Nebo vidím blbě? V podstatě totožné se sériovými 4-1 svody na mém EP2.Zemi píše:Vzdyt konstrukci to nejsou 4-1 ani 4-2-1

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
A jaký byly teda tvoje osobní zkušenosti s těmi svody? Auto jelo hůř, než v seriovém stavu, nebo co?Zemi píše:Vzdyt konstrukci to nejsou 4-1 ani 4-2-1.Petr78 píše:Můžeš to nějak rozvinout/odůvodnit?Zemi píše:Hrozny svody...Nebrat.
Beru každej názor a zkušenost.Takovy sracky jsem mel tehdy na seriovym motoru... Hruza... Jinak ty svody co jsem ti ukazal jsou na Dseries takze na motor by meli pasnout... Kdyz tam nemas misto musis si poradit jako ja.
Sorry že se tak blbě ptám, ale budeš asi jeden z mála lidí u nás co má nějaké praktické zkušenosti co se motorového tuningu Hond týče. Ne nadarmo se ti přezdívá HONDA GURU

Jo a ty svody co jsi mi ukázal, asi těžko budou na D motory, když nemají šroubení na lambdu hned na začátku.
Honda Civic EG4
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Otvor na lambdu je na konci... Mel jsem je. Rozdil oproti seriovym byl cca 0,5-0,6s na case 400m... Byl jsem s nima velice spokojen, jen jsem skrtal kam jsem jel...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Tak otvor na konci svodů mi je houby platný, když mám lambdu bez vyhřívání a ani kabel by tam nedošáhnul.Zemi píše:Otvor na lambdu je na konci... Mel jsem je. Rozdil oproti seriovym byl cca 0,5-0,6s na case 400m... Byl jsem s nima velice spokojen, jen jsem skrtal kam jsem jel...
A ty osobní zkušenosti jsem myslel s těmi svody, na který jsi nadával.
Honda Civic EG4
Ikdyž koukám na tu lambdu a ty jsi ji měl na seriových svodech taky na začátku a taky jednodrát. Jak jsi ji vyřešil na laděných svodech?Zemi píše:Otvor na lambdu je na konci... Mel jsem je. Rozdil oproti seriovym byl cca 0,5-0,6s na case 400m... Byl jsem s nima velice spokojen, jen jsem skrtal kam jsem jel...
Honda Civic EG4
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Prodloužit drátek nebude neřešitelný problém.Petr78 píše:Jak jsi ji vyřešil na laděných svodech?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To moje byla sice maketa, ale ano prodlouzit drat neni problem...Ondras píše:Prodloužit drátek nebude neřešitelný problém.Petr78 píše:Jak jsi ji vyřešil na laděných svodech?
ad ty svody co jsi sem dal... Proc myslis ze jsou tak levny? Ony i ty 4-1 co jsem mel stoji par dolacu, ale fungovali... Co vim tak tema co jsi nadhodil si moc nepomuzes... Nemas v serii nahodou litinovy 4-2-1?
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
OK prodloužit drátek by problém nebyl, ale problém je, že ta lambda sonda není vyhřívaná a nebude správně fungovat, ne?Zemi píše:To moje byla sice maketa, ale ano prodlouzit drat neni problem...Ondras píše:Prodloužit drátek nebude neřešitelný problém.Petr78 píše:Jak jsi ji vyřešil na laděných svodech?
ad ty svody co jsi sem dal... Proc myslis ze jsou tak levny? Ony i ty 4-1 co jsem mel stoji par dolacu, ale fungovali... Co vim tak tema co jsi nadhodil si moc nepomuzes... Nemas v serii nahodou litinovy 4-2-1?
Někde na netu jsem četl, že to takhle někdo udělal a že mu potom občas řídící jednotka vyhodila chybu.
Jinak ty tvoje 4-1 svody jsou Otto Racing co prodávají na Sprotovní autodoplňky.cz? Cena je hodně zajímavá a 4-1 svody by se mi líbily.
V serii mám litinový 4-1 svody podobný těm nerezovým.
Jo a jaký problémy s místem jsi měl při montážitěch 4-1 svodů? Na Sprotovní autodoplňky.cz píšou že se u CRX musí upravit stabilizátor...
Honda Civic EG4
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Stabilizator to neni, ale je to kus plechu co drzi tycky od ramen... Svody se tam nevesly tak se muselo trochu rezat, ale mam pocit ze ty tam ten plech uz nemas...Petr78 píše:OK prodloužit drátek by problém nebyl, ale problém je, že ta lambda sonda není vyhřívaná a nebude správně fungovat, ne?Zemi píše:To moje byla sice maketa, ale ano prodlouzit drat neni problem...Ondras píše: Prodloužit drátek nebude neřešitelný problém.
Někde na netu jsem četl, že to takhle někdo udělal a že mu potom občas řídící jednotka vyhodila chybu.
Jinak ty tvoje 4-1 svody jsou Otto Racing co prodávají na Sprotovní autodoplňky.cz? Cena je hodně zajímavá a 4-1 svody by se mi líbily.
V serii mám litinový 4-1 svody podobný těm nerezovým.
Jo a jaký problémy s místem jsi měl při montážitěch 4-1 svodů? Na Sprotovní autodoplňky.cz píšou že se u CRX musí upravit stabilizátor...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
nejlepší, že tyto svody z německa jsou import z USA
)))

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"