Poradite s D-Linkem 900DWL+

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
JirkaT
Kontaktovat uživatele:

Poradite s D-Linkem 900DWL+

Příspěvek od JirkaT »

Chci ho jako AP,kvuli wifi na PDA,zapojeny je do roteru.V PDA internet,email,ICQ,vse jde,ale nemuzu se pres http://192.168.0.50 dostat do nastaveni D-linku,abych mohl wifi sit zabezpecit...Reset D-Linku jsem udelal a porad se na nej nemuzu pripojit... :cry: :cry:
Poradite nekdo pls???
Diky Jirka.

Beaver

Re: Poradite s D-Linkem 900DWL+

Příspěvek od Beaver »

JirkaT píše:Chci ho jako AP,kvuli wifi na PDA,zapojeny je do roteru.V PDA internet,email,ICQ,vse jde,ale nemuzu se pres http://192.168.0.50 dostat do nastaveni D-linku,abych mohl wifi sit zabezpecit...Reset D-Linku jsem udelal a porad se na nej nemuzu pripojit... :cry: :cry:
Poradite nekdo pls???
Diky Jirka.
Neni administrace pres protokol https ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

JirkaT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

nee....uz se mi podarilo dostat do D-linku-musi byt IP adresa compu,ze ktereho se to nastavuje stejna ve tvaru 192.168.0.xx...a jde to..Akorat,ze nemuzu ted najit v PDA nastaveni WEP a KEY... :roll: Uz nevim,kde bych to hledal..nebo jestli mi chybi nejaky soft???nevim... :cry: :cry:

milosh
Administrátor

Re: Poradite s D-Linkem 900DWL+

Příspěvek od milosh »

zkus se podivat do manualu, ted nastavuju to samy, jen mam jinou znacku.

JirkaT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

jo,to APecko uz mam v pohode...ted mi dela problem nastaveni pripojeni v iPAQu 5450.. :cry:

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

Tak to je zaklad mit stejny rozsah IP jak na routru, aby sel nastavovat.
Nejjednoduzsi ochrana je to osefovat pres MAC adresu.. pak az WEP. Preju stastnou ruku pri rozjeti komunikace 8)

JirkaT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

Hanuš píše:Tak to je zaklad mit stejny rozsah IP jak na routru, aby sel nastavovat.
Nejjednoduzsi ochrana je to osefovat pres MAC adresu.. pak az WEP. Preju stastnou ruku pri rozjeti komunikace 8)
na routeru ne...ten ma uplne jinou IP...ale na kompu ze ktereho chces nastavovat.../stahnul jsem si manual/jinak bych to taky nevedel a proto mi to neslo...APcko uz mam nastavene,jen mam nejaky chaos v tom pda...kuwa.. :cry:

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

JirkaT píše:
Hanuš píše:Tak to je zaklad mit stejny rozsah IP jak na routru, aby sel nastavovat.
na routeru ne...ten ma uplne jinou IP...ale na kompu ze ktereho chces nastavovat.../stahnul jsem si manual/jinak bych to taky nevedel a proto mi to neslo...APcko uz mam nastavene,jen mam nejaky chaos v tom pda...kuwa.. :cry:
myslel jsem rozsah PC a routru pro lokalni sit :wink: ... mam vetsi wifi sit, ale PDA v ni zadne.. takze s tim ti bohuzel nehelpnu

vagi

Příspěvek od vagi »

IP adresa v kompu musi byt v rozmezi co je nastaveny v APcku

jinak WEP apod. je zbytecny jen kvuli PDAcku... staci si nastavit v APcku MAC filtering... a hlavne si zmenit default heslo k tomu APcku :D

vagi

Příspěvek od vagi »

JirkaT píše:
jestli ti to furt nejde, tak mozna bude problem s DNS serverem.. nektery PDAcka nepodporujou automaticky prideleny adresy DNS serverem.. zkus to tam nastavit rucne.. jinak fakt nevim, tezko radit takhle na dalku..

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“