Chci ho jako AP,kvuli wifi na PDA,zapojeny je do roteru.V PDA internet,email,ICQ,vse jde,ale nemuzu se pres http://192.168.0.50 dostat do nastaveni D-linku,abych mohl wifi sit zabezpecit...Reset D-Linku jsem udelal a porad se na nej nemuzu pripojit...
Poradite nekdo pls???
Diky Jirka.
JirkaT píše:Chci ho jako AP,kvuli wifi na PDA,zapojeny je do roteru.V PDA internet,email,ICQ,vse jde,ale nemuzu se pres http://192.168.0.50 dostat do nastaveni D-linku,abych mohl wifi sit zabezpecit...Reset D-Linku jsem udelal a porad se na nej nemuzu pripojit...
Poradite nekdo pls???
Diky Jirka.
Neni administrace pres protokol https ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
nee....uz se mi podarilo dostat do D-linku-musi byt IP adresa compu,ze ktereho se to nastavuje stejna ve tvaru 192.168.0.xx...a jde to..Akorat,ze nemuzu ted najit v PDA nastaveni WEP a KEY... Uz nevim,kde bych to hledal..nebo jestli mi chybi nejaky soft???nevim...
Tak to je zaklad mit stejny rozsah IP jak na routru, aby sel nastavovat.
Nejjednoduzsi ochrana je to osefovat pres MAC adresu.. pak az WEP. Preju stastnou ruku pri rozjeti komunikace
Hanuš píše:Tak to je zaklad mit stejny rozsah IP jak na routru, aby sel nastavovat.
Nejjednoduzsi ochrana je to osefovat pres MAC adresu.. pak az WEP. Preju stastnou ruku pri rozjeti komunikace
na routeru ne...ten ma uplne jinou IP...ale na kompu ze ktereho chces nastavovat.../stahnul jsem si manual/jinak bych to taky nevedel a proto mi to neslo...APcko uz mam nastavene,jen mam nejaky chaos v tom pda...kuwa..
Hanuš píše:Tak to je zaklad mit stejny rozsah IP jak na routru, aby sel nastavovat.
na routeru ne...ten ma uplne jinou IP...ale na kompu ze ktereho chces nastavovat.../stahnul jsem si manual/jinak bych to taky nevedel a proto mi to neslo...APcko uz mam nastavene,jen mam nejaky chaos v tom pda...kuwa..
myslel jsem rozsah PC a routru pro lokalni sit ... mam vetsi wifi sit, ale PDA v ni zadne.. takze s tim ti bohuzel nehelpnu
IP adresa v kompu musi byt v rozmezi co je nastaveny v APcku
jinak WEP apod. je zbytecny jen kvuli PDAcku... staci si nastavit v APcku MAC filtering... a hlavne si zmenit default heslo k tomu APcku
jestli ti to furt nejde, tak mozna bude problem s DNS serverem.. nektery PDAcka nepodporujou automaticky prideleny adresy DNS serverem.. zkus to tam nastavit rucne.. jinak fakt nevim, tezko radit takhle na dalku..