a kaj já tam tedka pojedu pro matroš....a pak něgde za váma.....a pak vyhulený domů...svanco1915 píše:wčil woe

jasansvanco1915 píše:se to muže ve Lhotce domluvit
ok -už aby to bylo!svanco1915 píše:no bude tam většina tak to bude ideal
no...oni to mají trochu jinak....jsou dvě kamery....a asi 12 krabic....ráno přijedou policajti hodí to do některé bedny a večer to vyberou....manijak píše:předevčírem rozdělávali ten radar směr od rondlu v Hrábůvce k městkému uřadu... brali záznamy z kamery jestli jsem koukal dobře
tak tam snad žaden chuj nebude jezdit rychle když vidí ,že tam jsou radary!manijak píše:předevčírem rozdělávali ten radar směr od rondlu v Hrábůvce k městkému uřadu... brali záznamy z kamery jestli jsem koukal dobře
JJ takovýma věcma se nechlubíPipotuning píše:kuwa lidi to vidí v televizi a píšou pak jedny a ty same dopisy!
CREAMS:že ses nepochubil!!
taky by si jezdil kdyby ti to tak jelo!!azpek1 píše:vidíš vidíš, jezdíš jako prase a pak se divíš![]()
Pipotuning píše:taky by si jezdil kdyby ti to tak jelo!!azpek1 píše:vidíš vidíš, jezdíš jako prase a pak se divíš![]()
![]()
azpek1 píše:jede
pojďte dát v albrechtičkách nějaký sprintík...at se pořád nehádáte.....stejně vás dám obaPipotuning píše:azpek1 píše:jede![]()
![]()
![]()
![]()
no coment
Jáááá nic neříkal o tom ,že mi to jkede!Ale i tak tě dám!!DitrTKOZ píše:pojďte dát v albrechtičkách nějaký sprintík...at se pořád nehádáte.....stejně vás dám obaPipotuning píše:azpek1 píše:jede![]()
![]()
![]()
![]()
no coment
ale rychle..než napadne sníh
notak otom se tady hádat nebudeme....a pojďme to zjistit ne?? pipo....neříkej neříkej.....a tys viděl jak mi to jede?? že se tak cítíš??Pipotuning píše:Jáááá nic neříkal o tom ,že mi to jkede!Ale i tak tě dám!!DitrTKOZ píše:pojďte dát v albrechtičkách nějaký sprintík...at se pořád nehádáte.....stejně vás dám obaPipotuning píše:![]()
![]()
![]()
![]()
no coment
ale rychle..než napadne sníh
Je mi jedno kde ty zatačky budou ale ať jsou dost prudké,polož cenu o co pojedem na stul a jdem na to!DitrTKOZ píše:tam sem nejel ještě ani jednou.....Pipotuning píše:Rovinky umí jezdit každý blbec!Na rovince ti jde jen o motor!Pojď pojezdit zatačky ,třeba serpentiny v Jilešovicích uvidíme kdo zajede lepší časy !![]()
ale můžem zkusit to i to