A jako kde?Aladin píše:mohl by ses taky někdy ukázat....F.l.a.n.e.l. píše:Flaneloviny: ...sníženo o dalších cca 20-25mm

Moderátor: Dave0401
A jako kde?Aladin píše:mohl by ses taky někdy ukázat....F.l.a.n.e.l. píše:Flaneloviny: ...sníženo o dalších cca 20-25mm
třeba se za mnou zastavitF.l.a.n.e.l. píše:A jako kde?Aladin píše:mohl by ses taky někdy ukázat....F.l.a.n.e.l. píše:Flaneloviny: ...sníženo o dalších cca 20-25mm
F.l.a.n.e.l. píše:Hlásím nový výfukOpět mě jde slyšet v celém havířově
se stav, Ti řeknuF.l.a.n.e.l. píše:aladin: je to na chuja... ten starý byl lepší
Kdyz se nudis, tak se divej na filmyF.l.a.n.e.l. píše:Kufa tu je zase nuda...
já ho potkal na rudné chtěl se se mnou honit když sem jel s mojím TTrdlem . myslím že to byl čtvrtek .Hanuš píše:Nevite nahodou nekdo neco o svetlem modrem pick-upu Škoda Felicie? Mel ostravskou znacku a nebyl spatny... jen ty uni prahy byly otresne. Videl jsem ho projizdet u Radnice v tomto tydnu
luboT4 píše:já ho potkal na rudné chtěl se se mnou honit když sem jel s mojím TTrdlem . myslím že to byl čtvrtek .Hanuš píše:Nevite nahodou nekdo neco o svetlem modrem pick-upu Škoda Felicie? Mel ostravskou znacku a nebyl spatny... jen ty uni prahy byly otresne. Videl jsem ho projizdet u Radnice v tomto tydnu