to si piš akorat si tu ničím nervy nad kretenama!azpek1 píše:už ti práce chybí co

Moderátor: fonz
to si piš akorat si tu ničím nervy nad kretenama!azpek1 píše:už ti práce chybí co
jmenoval jsem tě snad??ne,tak se neozývej!svanco1915 píše:říkaš mi kretene
když ti je jasné o čem mluvím tak to sem napiš ,když víš!!svanco1915 píše:je jasne o čem mluviš
bud na tolik chlap a napiš to tady když už někdo pomlouva at je trochu hrdy a napiše to na plnou hubu
nevíš o čem mluvíš ,nikde tady nezaznělo tvé jmeno ,jen ty se toho chytáš tak na to něco bude!že jsi troska to mužeš mluvit jen ty o sobě neb furt jen prudíš a nic víc!navíc jaký ja mám nazor to řeknu na živo osobně ne přes monitor,přes monitor to říkaji jen beznadějní debilové kteří se pak LIVE chovaji jako kamaradisvanco1915 píše:nejsi chlap si troska , hraješ si
napiš to na rovinu a ne nepřímo
at lidi vidi jaky máš názor ne
ty víš velké hovno ,vubecd mě neznáš!svanco1915 píše:tak aspon vím co jsi díky
ukaž mi kde je napsano ,že jsem ti řek kretene!!já jsem pro live setkáni-klidně ted ,hned!kde?svanco1915 píše:a to vlastně řešíš přes monitor jak to říkaš
daleko to máš ty doma já už jsem pil!!Benešov!!svanco1915 píše:Kravaře kostka
nic o kretenovi tam nevidím!!svanco1915 píše:tady je nepříma odpovědPipotuning píše:když ti je jasné o čem mluvím tak to sem napiš ,když víš!!svanco1915 píše:je jasne o čem mluviš
bud na tolik chlap a napiš to tady když už někdo pomlouva at je trochu hrdy a napiše to na plnou hubu
to je nad tim se podivej o stranu napřed jen ty viš jak jsi to myslel ,jen škoda že máš takové miněni ale je to tvá věcPipotuning píše:nic o kretenovi tam nevidím!!svanco1915 píše:tady je nepříma odpovědPipotuning píše: když ti je jasné o čem mluvím tak to sem napiš ,když víš!!
přesně tak je to má věc ne tvá,navic jsem tam nikde nezmínil tve jmeno!!svanco1915 píše:to je nad tim se podivej o stranu napřed jen ty viš jak jsi to myslel ,jen škoda že máš takové miněni ale je to tvá věcPipotuning píše:nic o kretenovi tam nevidím!!svanco1915 píše: tady je nepříma odpověd
tak vytahni a dojed do Benešova máme to tak na pul cesty oba!!svanco1915 píše:chceš řešit bud chlap vytahni 20kč na benzin a dojetPipotuning píše:daleko to máš ty doma já už jsem pil!!Benešov!!svanco1915 píše:Kravaře kostka
ukaž mi tema kde jsem říkal svanco je kreten,ukaž!!svanco1915 píše:np nezminil , ale pokud mi řikaš kretén tak bys mi to mohl řict ne?
)svanco1915 píše:nejsem vím jaky sem ty mě nesud
co je mrzute že umíš jen nepřímo pomlouvat a navic za klávesnici
ok v 19:00 jsem tam!!svanco1915 píše:jo to je fer