Ted jsem tam něco nahrál.
Takže první připomínky ;o))zviratko píše:Ok , tak zatím to nechám na www.corsa-b-club.nazory.cz a až to bude nějak více hotové , tak se to může dát naostro www.corsaclub.cz , slevy v obchodech samozřejmě půjdou , ale chce to všechno čas. Každopádně se můžete občas koukat a posílat názory a připomínky![]()
add.1 nevím o tom ale není problém vymazat a nahradit jiným.Velbloud píše:Takže první připomínky ;o))zviratko píše:Ok , tak zatím to nechám na www.corsa-b-club.nazory.cz a až to bude nějak více hotové , tak se to může dát naostro www.corsaclub.cz , slevy v obchodech samozřejmě půjdou , ale chce to všechno čas. Každopádně se můžete občas koukat a posílat názory a připomínky![]()
add. 1 podle toho co jsem slyšel se nesmí logo oplu takhle používat, jinak chtějí za to poplatky... kdyžtak bych zkusil nějaké logo klubu udělat..
add. 2. nešlo by to udělat bez rámců? mě rámce přijdou už docela stará věc a taková moc nevzhledná....
add. 3. změnil bych font i barvu pozadí... když už oplácky žlutá, tak na černém pozadí žlutý font, co Vy na to? ;o)
P.S. nechá Ti Duke ty data?? ;o)
Super ;o)) já vím, že jsem tak trochu šťoura... ale říkám si, že když už tak už ;o)) přes víkend zkusím to logo, ju? ;o)zviratko píše:add.1 nevím o tom ale není problém vymazat a nahradit jiným.Velbloud píše:Takže první připomínky ;o))zviratko píše:Ok , tak zatím to nechám na www.corsa-b-club.nazory.cz a až to bude nějak více hotové , tak se to může dát naostro www.corsaclub.cz , slevy v obchodech samozřejmě půjdou , ale chce to všechno čas. Každopádně se můžete občas koukat a posílat názory a připomínky![]()
add. 1 podle toho co jsem slyšel se nesmí logo oplu takhle používat, jinak chtějí za to poplatky... kdyžtak bych zkusil nějaké logo klubu udělat..
add. 2. nešlo by to udělat bez rámců? mě rámce přijdou už docela stará věc a taková moc nevzhledná....
add. 3. změnil bych font i barvu pozadí... když už oplácky žlutá, tak na černém pozadí žlutý font, co Vy na to? ;o)
add.2 určitě šlo , ale nebude to hned , jelikož je to trošku víc náročnější
add.3 to není problém
p.s. s dukem jsem nemluvil , tak ještě nevím. Tohle jsem udělal za cca hodku narychlo včra večer , zkusím něco přes víkend
Mě to nevadí , klidně štourejVelbloud píše:Super ;o)) já vím, že jsem tak trochu šťoura... ale říkám si, že když už tak už ;o)) přes víkend zkusím to logo, ju? ;o)zviratko píše:add.1 nevím o tom ale není problém vymazat a nahradit jiným.Velbloud píše: Takže první připomínky ;o))
add.2 určitě šlo , ale nebude to hned , jelikož je to trošku víc náročnější
add.3 to není problém
p.s. s dukem jsem nemluvil , tak ještě nevím. Tohle jsem udělal za cca hodku narychlo včra večer , zkusím něco přes víkend
mno jo.. jenže tady se pár lidí dohodnout na klubu to je fakt těžký.... i když znám tolik lidí s corsičkama co říkaj, že by chtěli....MiniMike píše:jak pises, stranky se maj odvijet od zajmukdyz neni zajem je blbost neco vytvaret
ale jinak bych taky stranky uvital
Vem si co potřebuješMiniMike píše:no ja vimznam to
ale zkusit se to musi
a mozna, kdyz se to rozjede, tak i zajem pak bude
jinak mohl bych te pozadat o to, abych si z tech tvych stranek, stahnul to povidani O klubu?Ď
Tak z prvního obsah a z druhýho grafiku a je toMiniMike píše:tak toto by to chtelo rozhodnoutnewman13 píše:Mě se to líbí obojíjestli se do toho pujde, tak jaky zvolit