Off Topic
Moderátor: Dave0401
Pánové, tak už mám zpět svůj sužebák
Jezdí jak oheň. Motor je po GO, teď už jen záleží kolik vydrží převodovka.
Tak až uvidíte sanitku s tmavými blinkry tak mávejte
Ještě musím trochu upravit pruhy na přední kapotě, protože mi kolega trochu zmuchlal kapotu, tak potom hodím foto aby jste mě poznali

Tak až uvidíte sanitku s tmavými blinkry tak mávejte

Ještě musím trochu upravit pruhy na přední kapotě, protože mi kolega trochu zmuchlal kapotu, tak potom hodím foto aby jste mě poznali

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Off Topic
Blázen škodovkář jsem,ale mám i sklony k nevěře... jinak v plánu neni dát turbo na stávající motor ale vyměnit motorHanuš píše:co to vidim v "podpisu" bali?... dalsi blazen skodovkar, ktery chce turboBALI píše:myslel jsem jako čistoPemaR píše: Ja neuklizel vse od vyroby....ale do favorita. Tak jen do toho... ale at to ma nejakou zivotnost
pokud mam spravne informace od pemara, tak ten favorit je vazne tak od vyroby... takze zadne "cisteni" v motoru... takhle vyjel z fabriky a doted je tak cisty

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
pemar vi jak na to, aby necistilBALI píše:Blázen škodovkář jsem,ale mám i sklony k nevěře... jinak v plánu neni dát turbo na stávající motor ale vyměnit motorHanuš píše:co to vidim v "podpisu" bali?... dalsi blazen skodovkar, ktery chce turboBALI píše:myslel jsem jako čistoale do favorita. Tak jen do toho... ale at to ma nejakou zivotnost
pokud mam spravne informace od pemara, tak ten favorit je vazne tak od vyroby... takze zadne "cisteni" v motoru... takhle vyjel z fabriky a doted je tak cistyby mě zajímalo,jak to dělá,že to má tak čistý
to mám furt zasr**ý a to to 1x měsíčně čistim čističem motorů a každej tejden komplet meju

Jaky motor chces davat do Favorita? Muj napad by byl motor: Uno turbo, nebo uplne neco jineho?
Jak to myslis " priznat " ???Hanuš píše:ci ja vim jakou barvu ma jeho favorit ... to jsem nejak nezjistovalPemaR píše:Hanus: vis ale on ma taky bileho favoritaJo a koukam ze mi tady delas mluvciho
![]()
nekdo za tebe musi mluvit, kdyz ty se nechces porad priznata pokud te to vazne sere, tak mi to rekni narovinu

bingo-1,3T z Una
ale v plánu to je na příští zimu... jak znám sebe a lidi který mi v tom budou pomáhat,tak to vidim tak na zimu 2008 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
tak to je nářez
máš to gut 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
To je stejně zbytečné na Tebe mávat. Ty si stejně málo kdy všimnešMr. Yaris píše:Pánové, tak už mám zpět svůj sužebákJezdí jak oheň. Motor je po GO, teď už jen záleží kolik vydrží převodovka.
Tak až uvidíte sanitku s tmavými blinkry tak mávejte![]()

nemyslel jsem to nejak zle.. jen ze mas doma skovst. to jenom tak nikdo nemaPemaR píše:Jak to myslis " priznat " ???Hanuš píše:ci ja vim jakou barvu ma jeho favorit ... to jsem nejak nezjistovalPemaR píše:Hanus: vis ale on ma taky bileho favoritaJo a koukam ze mi tady delas mluvciho
![]()
nekdo za tebe musi mluvit, kdyz ty se nechces porad priznata pokud te to vazne sere, tak mi to rekni narovinu

no Josh, ty nemas ani WC doma??

... ze Dan musi kakat v lesiku

... ze Dan musi kakat v lesiku

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
je to pod patym stromem zhora.... 

No vidis Joshi a mas to vyresene ted jen spocitat stromyDan píše:je to pod patym stromem zhora....

ale byla to makacka....v takovem svahu...uff
- F.l.a.n.e.l.
Kufa to jsem zase o něco přišel... 
Danek: brouk pytlík rullezzz...
(ten tahal taky vždycky něco hnědého za sebou
)

Danek: brouk pytlík rullezzz...

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Brouk pytlik.....prace vseho druhu 

- F.l.a.n.e.l.
Dan: kypření půdy a další výkopové práce v zákopech 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- F.l.a.n.e.l.
Joshi: teď mě napadlo... mohl sis to sesbírat lopatkou a hodit to na zahradě pod smrček... Koňský trus je prý výborný 

kua to je debata ........ o hovne 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.
Joshi: já taky... ale co teprve dan 

Dave0401 píše:kua to je debata ........ o hovne

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..