nafot u toho psa a budem ti věřitPipotuning píše:heh kéžby woe bych byl jen rád!!svanco1915 píše:Pipo ty lumpe vidim krabice v ni kolo ses nepochlubil![]()

Moderátor: fonz
no tak v letě bim snad bude ale tyhle to určo nejsou!!svanco1915 píše:zapira a v letě bim
jasně v neděli už bych to měl stavět na plechače pokud budu mít ty kola na pujčení!svanco1915 píše:budeš posílat ?
no známy by mi je měl pujčit ať to mužu postavit na ty plechače na 2 měsice do garaže!svanco1915 píše:ti pujči kola?
heh neee to ne ale nebylo by špatné!svanco1915 píše:no já už myslel že ti co to budou leštit , take služby
řeknu DELIQUENTOVI ať se jich zeptá až tam pojede!!svanco1915 píše:zkus jim to říct
že jo ty moje kola se budou dobře leštit!svanco1915 píše:budou mít s tebe radost
heh tak to by mi vubec nevadilo!!ale museli by mě chvili ukecávat!svanco1915 píše:leštiti jo
pry plechy nemáme stači vám na zapujčeni chromy
vratit??a co jako ,já o ničem nevím!svanco1915 píše:a pak telefon vrátit , bláznite
že jo!!vím ne!!svanco1915 píše:taky hezká věta
no to taky-vubec se mi nelibí!azpek1 píše:ten střed na nich je njakej divnej
Můj taky né, ale ty kola Radovanovi na tom TT sluší ... v realu to vypadá docela dobředan7211 píše:ty kola to není zrovna můj šálek kávy