Odveta za policejní opruz v Brně
- Leňulka
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no ja nevim...ale ja sem z toho taky nepochopila ze by se jelo jen v jednom pruhu...ale to slovni spojeni "aby nikdo nemohl jet rychleji" mi prislo jako zabrzdeni vsech 3 pruhu...I.C. píše:Mas pravdu, ze se to da vylozit i tak, ale vetsina lidi to pochopila jak jsme rikaliddt píše:...jsem si vylozil jako ucpani dalnice![]()
![]()
Pokud se jedna o kolonu v jednom pruhu, prinuceni ostatnich lidi porusovat predpisy, du do toho...![]()
...
to all: myslim ze uz se to ale vysvetlilo a vsem je to jasne...mame drzet spolu a ne jet proti sobe...tak uz to nedorozumeni utneme...
...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
Asi by to musela byt reakce primo na nakej zakrok,"jen tak" by to bylo asi fakt na nic...Bradman píše:Stejne nic nezmenis! Docela me zarazi jejich jednani...Martin IV. píše:Jak to tak čtu, tak co vy na to zkusit udělat něco podobnýho ve městě. Ono zkuste jet ve špičku např. kolem výstaviště 50kou....
Ale myslim ze na to moc dlouho cekat nebudem
Joo, jeste ze s mym autem se prehnane pomalu ani jezdit neda. Ve 30km/h musim mit jednicku
Diky tomu mi nehrozi problemy kvuli "pomale jizde".
Mimochodem, pravi vyhlaska neco o pomale jizde? Ja preci jen delal ridicak pred 11 lety, ale na nic takovyho si nevzpominam a ani si nejsem vedom toho, ze by neco pridali do novych vyhlasek.
Mimochodem, pravi vyhlaska neco o pomale jizde? Ja preci jen delal ridicak pred 11 lety, ale na nic takovyho si nevzpominam a ani si nejsem vedom toho, ze by neco pridali do novych vyhlasek.
Tusim ze jen na dalnici je minimalni rychlost,ale to je spis kvuli traktorum a mopedumI.C. píše:Joo, jeste ze s mym autem se prehnane pomalu ani jezdit neda. Ve 30km/h musim mit jednickuDiky tomu mi nehrozi problemy kvuli "pomale jizde".
To je pravda... Muzou tam auta co maji konstrukci rychlost vetsi nez 80km/h a nepise se tam o zadnym ze musis jet min. 80km/h..Muchylin píše:Tuším, že v Zákoně není definovaná bezdůvodně pomalá jízda, tak jak dřív ve vyhlášce, ale s tou dálnicou máte pravdu, tam můžou jen stroje, který udělaj víc jak... 80 nebo 90 km/h teď si nejsem jistej...
e36 318i touring
e30 325i L.S.D M-technik1
e24 635CSi
EX 318iG M-Technik
EX e34 520i 24v VANOS
EX e30 325i R.I.P.
člen BMWklubu
e30 325i L.S.D M-technik1
e24 635CSi
EX 318iG M-Technik
EX e34 520i 24v VANOS
EX e30 325i R.I.P.