LFS-Live For Speed
jak si ho vyřešil?pak pisni na icqJohny_X píše:problrm vyresen funguje normalneeJohny_X píše:tak plyn a brzda uz de ale kdyz pohnu milimetr volantem doleva tak de auto doprava naplnoJohny_X píše:nemate pls. nejakou stranku s nastavenim na volant?
me to v nasteveni vubec nejde nastavit ( Wingman Formula Force GP)

KEHO rennsport
Já to hrál taky na klávesnici. Zkoušel jsem volant, ale stejně to nebylo nějak zvlášť reálnější, asi mi při šlápnutí na plyn nebo točení volantem chybělo to přetížení. A řídit myší pro mě absolutní utopie, to jsem šel ze smyku do smyku a nakonec hodiny a stall engineSpitfire píše:tak kolik lidi z TF jede chvatyho demo drift cup? jinak je tu nekdo kdo taky hraje na klavesnici?![]()
a kdyz uz sem se do toho rovnou pustil tak by sme mohli dohodnout nejaky pozavodeni... co treba dneska vecer? dat predohraby proti NAckum... nebo klidne i nejaky boky

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
jojo uz hodne dlouho:) zacal jsem jezdit uz tak pred 2-3 roky,kdy byla na svete teprve prvni verze LFS a to bylo snad S01Nmr_xx píše:máš licenci, jo ?killman píše:demo drift cup? o tom jsem neslysel:) jen o tom Tuning magazine drift cupu co jsme ted jelikterej sem s fz50 vyhral
![]()

a volant momo,kterej ovsem je na

jednak se na nem hned udelaly vule ,s volantem muzu hejbat na vsechny strany...
jak ma tu radicku tak ta mi praskla ,zatahl jsem za ni (mam na ni rucku,radim padly pod volantem) tak me v ni luplo a nevracela se,tak jsem volant rozebral a zjistil ze plast na kterym je pruzinka aby se to vracelo se urval.tak jsem ten plast vyndal z pravy rucky:D a dal ho do leve:)
a ted nejhorsi jsou pedaly...
tak 2-3 mesice jezdeni,zaclo se mi zdat ze mi to nejede na plno a kdyz jsem se koukl do nastaveni,zjistil jsem ze mi nejde plyn na plno,v LFS je to hodne znat kdyz nejde naplno,tak jsem to nejdrive vyresil programkem DXTweak v kterym jsem nastavil aby byl plnej plyn driv nez ho zmacknu naplno a to naky cas vydrzelo a pak uz to bylo jen horsi a horsi,tak jsem rozebral pedaly (potenciometry v nem jentak vysi) a ten potak na plyn jsem zalepil aby se nemohl hýbat a bylo to,jenze za nejaky cas se to zase ukazalo a zjistil jsem ze ta vule je v tom,ze ten kus potaku co je zasunutej do pedalu ma taky vuly tak ten jsem zalepil a uz rok mi to funguje:) a nedavno me zacala zlobit brzda .z nejakeho duvodu sama brzdila..to jsem nejak vykalibroval aby ta brzda zacla pusobit o chvilku dyl po zmacknuti a byl klid... takze momo nedoporucuji

chvaty porada takovej mensi zavod pro demo driftery ale uz je plno takze jen jako nahradnicikillman píše:demo drift cup? o tom jsem neslysel:) jen o tom Tuning magazine drift cupu co jsme ted jelikterej sem s fz50 vyhral

http://www.lfsaction.ic.cz/
Já mam menší problém, najednou mi v LFS nejdou ovládat pedály, budto to dává plnej plyn, nebo plnou brzdu a nebo obojí a nejde to vůbec nastavit, dřív to šlo uplně bez problémů, přitom v jinejch hrách to funguje bez problému. Nevítě někdo čim to je ? Třeba je to jenom nějaká kravinka v nastavení
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
a co mas za volant? v nastaveni/ovladani mas plyn/osa brzdy a budto tam mas kombinovany/separovany/tlačítkaTrhyy píše:Já mam menší problém, najednou mi v LFS nejdou ovládat pedály, budto to dává plnej plyn, nebo plnou brzdu a nebo obojí a nejde to vůbec nastavit, dřív to šlo uplně bez problémů, přitom v jinejch hrách to funguje bez problému. Nevítě někdo čim to je ? Třeba je to jenom nějaká kravinka v nastavení
tak to prepni na "separovany" a melo by ti to chodit

mam replay z kvaldy-1.kola driftcupu ,v 2. kole se jezdily twiny a vsechny zaznamy nemamjim.vw píše:pěkněěěkillman píše:demo drift cup? o tom jsem neslysel:) jen o tom Tuning magazine drift cupu co jsme ted jelikterej sem s fz50 vyhral
nemáš replay z toho?

www.vsehochute.wz.cz/killman2.mpr
tady je takova

http://www.magic-team.hustej.net/tmdc/1.jpg
http://www.magic-team.hustej.net/tmdc/24.jpg
http://www.magic-team.hustej.net/tmdc/21.jpg
a par screenu:) ja jsem ten modrej
- Nitro
- Kontaktovat uživatele:
Re: LFS-Live For Speed
ty vole killman, nehorazna jazda... prave som si uvedomil ze neviem driftovat
respect 

RIP Richard Burns 

jak mam zprovoznit to videoNitro píše:ty vole killman, nehorazna jazda... prave som si uvedomil ze neviem driftovatrespect

zadna slozka replays tam neni:) mela by tam byt jen slozka SPR a MPRJohny_X píše:jak mam zprovoznit to videoNitro píše:ty vole killman, nehorazna jazda... prave som si uvedomil ze neviem driftovatrespect
SPR je slozka,kam se ukladaji zaznamy z offline hry
MPR ,sem se ukladaji zaznamy z online hry,tak ten soubor vloz do ní

- Nitro
- Kontaktovat uživatele:
urcite ma, mpr znamena multi player replay a spr single player replay
RIP Richard Burns 

sem se trochu netrefilkillman píše:zadna slozka replays tam neni:) mela by tam byt jen slozka SPR a MPR
SPR je slozka,kam se ukladaji zaznamy z offline hry
MPR ,sem se ukladaji zaznamy z online hry,tak ten soubor vloz do nístejne ma koncovku .mpr:) a kdybys tam tu slozku nemel,tak ji jednoduse vytvor a pojmenuj mpr