Oki díkMr. Yaris píše:No snad do dvou týdnů bude hotovo. Dám ti vědět ok.

Moderátor: Dave0401
Já to taky nechci z dřevotřísky,ale s MDF. Přece nedám RF do DřevotřískyDan píše:me vysel komplet box s 19mm MDF na 800,- kolikovany a co 8cm sroubovany. + natrubek a potahova tkanina jsem byl nekde na 1200,-.
z tu cenu se sice da uz neco koupit, ale ja to mam presne do kufru opravdu dobre spracovane a stabilni....co jsem tak koukal tak nektere UNI boxy, tak se delaji z drevotrisky.....fuj
ja nerek ze se na neco takoveho chystas.....Mikeš píše:Já to taky nechci z dřevotřísky,ale s MDF. Přece nedám RF do DřevotřískyDan píše:me vysel komplet box s 19mm MDF na 800,- kolikovany a co 8cm sroubovany. + natrubek a potahova tkanina jsem byl nekde na 1200,-.
z tu cenu se sice da uz neco koupit, ale ja to mam presne do kufru opravdu dobre spracovane a stabilni....co jsem tak koukal tak nektere UNI boxy, tak se delaji z drevotrisky.....fuj
jj už jsem odpověděl...Mr. Yaris píše:Psal jsem ti SZ
cca 3000 - 4000 kčF.l.a.n.e.l. píše:Snoopinka: kámoška sháněla spíš maltezáka nebo mopse, ale tohle se jí taky líbí, jaká je cenova tak od oka? tisíc, dva, tři, čtyři??? Vůbec nevím, kolik to stojí, tak kdyžtak hoď cenu do SZ, děkuji
ježiši,to byl vtip... nevidíš smajla?Snoopinka2604 píše:jj magor..asi neví že jsou živí ..ale jsou slaďouncíJosh píše:Tak se divam, ze letos byla uroda pekna...![]()
Pry dobirkou....to je VWul
dej inzerat tady : http://new.psi-kocky.cz/diskusni_forum/ ... ka/stenataSnoopinka2604 píše:nemate někdo zájem o tyhle krasne chlupáče?