10m DVI kabel ??

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

10m DVI kabel ??

Příspěvek od Idaho »

potřebuju prpopjit plasmovku s compem přes DVI, kabel by musel bejt dlouhej 10m. Jak to bude s kvalitou signálu? Existuje kdyžtak nějaký zesilovač signálu nebo něco?
Kabel hdolám použít v jednom kuse 10m..

Má někdo zkušenosti ?

..sme si s Kryszulkou udelali radost ( resp. udelal nám ji jeden dlužník :D - 44" plasma :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Šíša

Příspěvek od Šíša »

musím tě varovat ... obraz bude špatnej ... tak mi jí radši dej a já to nějak přežiju ... se na to koukat ... ach jo to bude voser :lol: :lol:

Tak ne... Myslim, ze by to melo byti v poho, pakliže to bude kabel v celku a precejen trochu kvalitni - tzn ne nějakej šmejd za "čista pane, to doooby" 8)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Šíša píše:musím tě varovat ... obraz bude špatnej ... tak mi jí radši dej a já to nějak přežiju ... se na to koukat ... ach jo to bude voser :lol: :lol:

Tak ne... Myslim, ze by to melo byti v poho, pakliže to bude kabel v celku a precejen trochu kvalitni - tzn ne nějakej šmejd za "čista pane, to doooby" 8)
:) plánuju koupit kabel v jednom kuse v Czechcomputeru..

jj, koukat na to, to je hruza, člověk musí jezdit očima z jednoho kouta do druhýho, porotže ji celou v te malé místnosti zrakem neobsahne - fakt vopruz...

zlatá stařičká černobílá 12" tesla :(

:lol: :lol:
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“