zítra nic..makám celý den s fotrem..a večer jedu za mladou....Pipotuning píše:no to se zítra pozná!

no jenom ty jsi zabržděný!azpek1 píše:to tu jede
Pipotuning píše:no jenom ty jsi zabržděný!azpek1 píše:to tu jede
No jsem si všimul ,že už nehoníš příspěvky!azpek1 píše:ne jenom sem tu včera nebyl
že je stoho ruky nebolímanijak píše:teď honí něco jiného... až ho to přestane bavit tak se zase vrátí..
no to by mě zajimalo co??!!azpek1 píše:hoši ste na omylu, teď jsou jiné věci co se musí řešit
no už vím!azpek1 píše:Pipo ví
tak tak jde to mimo tebe!Venca Brody píše:No tak ja se samozrejme ptat nebudu.
Hoši máte v tom nějaký bordel!Freeman_TKOZ píše:A teď se to tady zase objevilo... co se to tu zase děje?SkylineGTR píše:No, to by mě taky zajímalo.Ty fotečky,hlavně od Pipa, byly moc krásné.Freeman_TKOZ píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat kdo a proč smazal tu debatu o dívkách?
Díky![]()
![]()
ne né stalo se to i u nás v Opavě oběvili se tam dvě temata inspirace zas!dan7211 píše:Hoši máte v tom nějaký bordel!Freeman_TKOZ píše:A teď se to tady zase objevilo... co se to tu zase děje?SkylineGTR píše: No, to by mě taky zajímalo.Ty fotečky,hlavně od Pipa, byly moc krásné.![]()
![]()
![]()
)Venca Brody píše:A zmizelo nam tema o nasich milaccich a jeste se tu neukazalo!