wércé ma nalakovanou milenku:)

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Re: wércé ma nalakovanou milenku:)

Příspěvek od WRCteam »

dj.bob.piskot píše:Mě se to líbí, jak už tu bylo jednou napsané tak je to něco neokoukaného a mě se to v tuhle dobu když jedno auto vypadá skoro jak druhé líbí. A basta fidli :-) A co to tedy má za motůrek?? Myslím tím nějakej popis, že jsem tak smělej
motor felicie mpi najeto 60 tis z nej sme to postavili setrvak 3,7 kg remenice 520g.. snizena hlava i 1,5 mm.. vacka 280-280 kovana.. lesteny kanaly slicovanej pritlacak s lamelou.. jinak je to v bloku FA.. komplet i s klikou... karbec podle nalady bud ten weber nebo tatra :)hlinikovy tycky na ventilech.. ta hlava je z posledni typ s konusovejma pruzinama
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

WRCteam píše:
dj.bob.piskot píše:Mě se to líbí, jak už tu bylo jednou napsané tak je to něco neokoukaného a mě se to v tuhle dobu když jedno auto vypadá skoro jak druhé líbí. A basta fidli :-) A co to tedy má za motůrek?? Myslím tím nějakej popis, že jsem tak smělej
motor felicie mpi najeto 60 tis z nej sme to postavili setrvak 3,7 kg remenice 520g.. snizena hlava i 1,5 mm.. vacka 280-280 kovana.. lesteny kanaly slicovanej pritlacak s lamelou.. jinak je to v bloku FA.. komplet i s klikou... karbec podle nalady bud ten weber nebo tatra :)hlinikovy tycky na ventilech.. ta hlava je z posledni typ s konusovejma pruzinama
a cca vykon? :)

dj.bob.piskot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.bob.piskot »

hmm to zní docela dost dobře, a ten výkon aspoň tak +- stádečko koní:-)

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

newim tezko rict takhle z hlavy,.,. 70 +- ? to se tezko odhaduje nejlepsi je brzda.. coz mam v planu na jare az se motor "zabehne" a poradne doladi...
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Zatím se mi líbí 8) jsem zvědavý jak bude vypadat, až ji složíš 8)
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“