Aha aha,nenapadlo mě že to dáš do dvou příspěvků! Vypadá to vážně super... Btw. proč ty tam vlastně nemáš vůbec ten znak?Měl jsi ho tam někdy?Ani si nepamatuju...
pěkný světla eskládo ale víc by se mně líbily ty černý
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Tak jsem si mela jezdit misto octavky touhle krasavici...ale uznala jsem,ze by to dopadlo nejspis stejne jako kdysi kdy mi sousedi poskrabaly jedno z pujcenych auti....je za peknou cenu,tak kdyby nekdo shanel neco takoveho....
skoda,ale aspon na vikend ji budu mit pujcenou....co si matne vzpominam,tak jediny dve alfy ve kterych jsem se mohla aspon svezt byla Ladovo a Radkovo taty.....jsem na ni moc zvedava,i kdyz tady nejak nejde ani tak o vykony pac v teto je 1.9 JDT 85kW ale spis o ten pozitek z jizdy,komfort a tak nejak si o teto znacce udelat predstavu oproti ostatnim...no ale ta BILA.....to je proste super barva a moc ji slusi
Sádra píše:...kdysi kdy mi sousedi poskrabaly jedno z pujcenych auti... ...no ale ta BILA.....
Lidi když chtějí,tak dokážou bejt neskutečný ku.vy... Bílá je vážně krásná barva...dokud s ní v našich podmínkách nemusí člověk jezdit...Nejde to udržet v alespoň nějaký čistotě!
Btw. jen tak pro představu,cena je jaká?
Naposledy upravil(a) hattori_hanzo dne 23 lis 2006 09:47, celkem upraveno 1 x.