Podsvetleni mrizky
Podsvetleni mrizky
Zdravim, chtel bych se poptat na jednu vec: jak ma predni mrizku Alfa Romeo 156 (http://www.alfa156.cz/jpg/alfa-romeo-156-jtd-3.jpg), tak bych ji chtel zelene podsvitit... Jenomze je pripevnena ke kapote, takze se s ni otvira a za ni neni moc mista. Nevi nekdo, jak by to slo udelat? Dik 

Re: Podsvetleni mrizky
taky mám alfu 156 jednuduše natáhnout tam drát pod tím takovým tím kobercem jak tlumí hluk od motoru.před tím jsem mněl fiat coupé 2,0 turbo a když otevřeš kapotu tak se zároven z kapotou zvedájí světla když se dělaly xenony taky jsem to tak řešil.
Tak natahnout drat by asi problem nebyl, ale jak tam mam umistit to podsvetleni a vubec jaky typ, aby to nevadilo vetrani...
Nemas detailni foto? Jinak, je lepsi si udelat vypinac vevnitr na zapinani toho podviceni, nebo to nechat automaticky po nastartovani bez moznosti vypnuti?
Nemas detailni foto? Jinak, je lepsi si udelat vypinac vevnitr na zapinani toho podviceni, nebo to nechat automaticky po nastartovani bez moznosti vypnuti?
tak jako jestly to nebude vadit policajtum a chceš stím jezdit pořád tak bych to napojil na světla,jinak světla nevím co tam fouknout podle toho co chceš tět se prodáva takovej ohebnej diodovej pruh že to mužeš nakroutit jak chceš a je to vodotěsný
zkus třebas www.autodoplnky.cz třebas to tam bude nebo
www.tuningshop.cz
zkus třebas www.autodoplnky.cz třebas to tam bude nebo
www.tuningshop.cz
nevíš kde maj nějaký kola pěkný na 156?
Ok. Zkusim, ale chtel bych neco, co fakt fest sviti...
Tady maji docela dobry kola: http://www.koladelajiauto.cz
Nemas nejaky dalsi typy na vylepseni Alfika?
Tady maji docela dobry kola: http://www.koladelajiauto.cz
Nemas nejaky dalsi typy na vylepseni Alfika?
já tětka jsem stříkal lyšty na nárazníkách na stejnou barvu karoserie a ještě ty mříšky mezi trojuhelníkem alfa a světlech stejně jako má 166,ještě některý časti vnitřu lakuju,na jaro snad budou kolečka 

Ja jsem spokojenej s tou mrizkou, jaka tam je. Je to Alfik 156, ne nejaka 166 nebo co to je za hybrid...
Ja myslim mam to uz nalakovany. Ten nemec, po kterym to mam, byl docela peclivej az na to, ze uvedl v bazaru, ze neni bourana, ale nekolik okolnosti (estetickych ne funkcnich) tomu nasvedcuje ze byla. Ale celkove jsem 100% spokojen a jsem rad, ze jsem si nekoupil Octavii (nic proti Skodovce), ale Alfa je Alfa. Pokud se mne podari uspesne tu mrizku podsvetlit, tak sem dam foto. Ve ctvrtek mne ceka pridelani kridla...

Ja myslim mam to uz nalakovany. Ten nemec, po kterym to mam, byl docela peclivej az na to, ze uvedl v bazaru, ze neni bourana, ale nekolik okolnosti (estetickych ne funkcnich) tomu nasvedcuje ze byla. Ale celkove jsem 100% spokojen a jsem rad, ze jsem si nekoupil Octavii (nic proti Skodovce), ale Alfa je Alfa. Pokud se mne podari uspesne tu mrizku podsvetlit, tak sem dam foto. Ve ctvrtek mne ceka pridelani kridla...

jej kridlo tak to nemusím libí se mi to bez toho a čím větší tim horší aspon pro mně
a co tam máš za kola?

To kridlo bude takovy mensi, ne nejaka velka krava.... To je kazdyho vkus...
Jinak tam mam hlinikovy paprskovy kola. Uz tam byly... Ten nemec mel docela dobrej vkus.
Jinak tam mam hlinikovy paprskovy kola. Uz tam byly... Ten nemec mel docela dobrej vkus.