Sikovnej mechanik - na hondy
Sikovnej mechanik - na hondy
Nekdo mi doporucil Michala Pachmana tusim ze z Chodova....
vi o nem nekdo neco?
Varianta 1:
Potrebuju zatim jen nandat motor (Honda Prelude BA4) o kterym ani nevim jak je na tom..proste jen provizorne at muzu jit na STK a vyzvednout si znacky z depozita nez mi propadnou
Pokud by byl spatnej.....
jestli mate typ i na nekoho kdo mi prehodi v motoru kliku,vymeni saly atd...udela rozvody a proste da to auto motoricky do kupy (kdyby tam odeslo vic veci nez jen klika,jakoz ze tyhle motory trpi prave na kliky)
Varianta 2: pokud ten motor bude ok....chci nechat dat do kupy ten puvodni......
jakej na to mate nazor...udelat nejakej drzak na motor a pres zimu si s tim hrat....nerikejte mi,ze kdyz to zacnu rozebirat a davat ty dily na prehledny misto a treba si je nejak popsat,ze je tezky to zas slozit???O namotnovani uz nemluvim...to bych nechala na nekom sikovnejsim
No mozna jen moc snim...tak me kdyz tak vyvedte z omylu
Diky za rady....i kritiku
vi o nem nekdo neco?
Varianta 1:
Potrebuju zatim jen nandat motor (Honda Prelude BA4) o kterym ani nevim jak je na tom..proste jen provizorne at muzu jit na STK a vyzvednout si znacky z depozita nez mi propadnou
Pokud by byl spatnej.....
jestli mate typ i na nekoho kdo mi prehodi v motoru kliku,vymeni saly atd...udela rozvody a proste da to auto motoricky do kupy (kdyby tam odeslo vic veci nez jen klika,jakoz ze tyhle motory trpi prave na kliky)
Varianta 2: pokud ten motor bude ok....chci nechat dat do kupy ten puvodni......
jakej na to mate nazor...udelat nejakej drzak na motor a pres zimu si s tim hrat....nerikejte mi,ze kdyz to zacnu rozebirat a davat ty dily na prehledny misto a treba si je nejak popsat,ze je tezky to zas slozit???O namotnovani uz nemluvim...to bych nechala na nekom sikovnejsim
No mozna jen moc snim...tak me kdyz tak vyvedte z omylu
Diky za rady....i kritiku
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sikovnej mechanik - na hondy
Tak o tomhle sem vzdycky premyslel...rozebrat motor do sroubku,vycistit,povymenovat spatny veci a zas slozit...ale asi bych si to netroufnul...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Hmm ....
predpokladam ze by mi s tim pomohl Luky (zeleny sciro ze sokolova)
nebo varsti kamaradi...asi bych si na to uplne sama netroufla....
spis je dulezity,mit ten prostor kde to nikomu nebude prekazet a nemusi se to furt nekam uklizet...coz by u Lukyho myslim mohlo byt
ale presne jak rikas...tak si to predstavuji
njn asi mam moc velky oci....na to aby to bylo tak jednoduchy
BTW.Toho Pachmana...zna ho nekdo?
spis je dulezity,mit ten prostor kde to nikomu nebude prekazet a nemusi se to furt nekam uklizet...coz by u Lukyho myslim mohlo byt
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jenom od videni bohuzel ale co sem tak slysel tak budou asi sikovny...
Pokud chces ale delat total repasi tak pokud si to clovek neudela sam bude to za hroznej ranec, uz jenom ty dily + moc hodin prace...
Slozity to az tak nebude ale zabere to moc hodin...
Zkus tohle tema hodit do hlavniho pokecu tady na foru, je tam dost lidi co se vrtaj v H urco ti poradi nebo nekoho doporuci (i kdyby to melo byt trebas v plzni tak se to vyplati)
Pokud chces ale delat total repasi tak pokud si to clovek neudela sam bude to za hroznej ranec, uz jenom ty dily + moc hodin prace...
Slozity to az tak nebude ale zabere to moc hodin...
Zkus tohle tema hodit do hlavniho pokecu tady na foru, je tam dost lidi co se vrtaj v H urco ti poradi nebo nekoho doporuci (i kdyby to melo byt trebas v plzni tak se to vyplati)

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Pachmani jsou moc sikovni brachove, myslim, ze ti by ti to zvladli vsechno udelat....otazkou je, jestli se jim do toho bude chtit.... Zitra si k Radkovi P. jedu pujcit kozu na vyndani motoru, tak se ti zeptam...pokud nezapomenu.... Jinak podle me je nejaka velka GO motoru u takoveho auta vyhozeny penize...ale ja se v tom nevyznam...delam do vcel 

R6 twin turbo + V10 + V12
já myslela že Luky Hondy neumí...Sádra píše:Hmm ....

wrenklin: ty? já myslela že máš báfo...
???

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
blabla bla...
:D:D samý kecy 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kde máš ten avatar?tweetyna píše:blabla bla...:D:D samý kecy

✠Luftwaffle✠
cože to?
Tak jsem vcera zjistila,ze dalsi motor co mam je uplne na pytel....vypadalo to tak slibne,pod vikem krasne cisto,vypustenej olej krasne cistej,sundana vana krasne cista....a pak: sundam jedno ulozeni saly (nevim jak se tomu rika) a druha sala na me vypadne...rikam si dobry,tak holt se to dorozebere dal a zase je tam zamknu....koukam na jednu z nich a vrstva oproti ty druhy skoro nijaka...tak uz jsem to chtela pro vcerejsek nechat,a zacit davat veci zas jak byly...vezmu vanu a nestacim koukat...co se zbytek oleje slil z kraju,najednou usazenej bordel ze sal
tak si rikam,jakej to ma smysl,kdyz pokazdy zkoncim na tom samem.....
Dostala jsem kontakt na nejakyho dedu z okoli plzne,kterej udajne pri duchodu dela repase klik a sezene k tomu presny saly...to co mam ted ja vypada na origo bez vybrusu,ale to soudim jen tim,ze motor je z nemec a asi by to nemci jen tak nedaly brousit a zpet do motoru,navic na salach jsou origo loga hondy a rozvodak taky origo....
Predpokladam,ze mikrometr a podobny zarizeni na zodpovezeni mi vic mozna nefunkcnich veci asi nikdo z vas nema,co?
Ach jo

Dostala jsem kontakt na nejakyho dedu z okoli plzne,kterej udajne pri duchodu dela repase klik a sezene k tomu presny saly...to co mam ted ja vypada na origo bez vybrusu,ale to soudim jen tim,ze motor je z nemec a asi by to nemci jen tak nedaly brousit a zpet do motoru,navic na salach jsou origo loga hondy a rozvodak taky origo....
Predpokladam,ze mikrometr a podobny zarizeni na zodpovezeni mi vic mozna nefunkcnich veci asi nikdo z vas nema,co?
Ach jo

BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
má...teď přestat by znamenalo že to celou dobu bylo zbytečný... nebo ne?
Hattori: tuhle otazku mi nepokladej...ja vim,jak se veci maji a rozumnej clovek by to dohromady nezkousel davat...ale je tu furt neco kvuli cemu to chci jeste zkusit a pak treba rict,ze jsem se snazila udelat maximum
Zvooky: zatim spis musim zjistit co by staly ty saly origo,nebo neco lepsiho nez co umi sehnat kelly a pak se uvidi,maximalne se to posklada zpet a treba to den bude jezdit
A pak,jiny auto nechci,na jezdeni mam sluzebaka a az ani ten nebude,tak si koupim nejakou starou orezlou felcku za par korun a nejak se po varech uz premistim....jiny auto z moji iniciativy by stejne byla jen HONDA...
Zvooky: zatim spis musim zjistit co by staly ty saly origo,nebo neco lepsiho nez co umi sehnat kelly a pak se uvidi,maximalne se to posklada zpet a treba to den bude jezdit

A pak,jiny auto nechci,na jezdeni mam sluzebaka a az ani ten nebude,tak si koupim nejakou starou orezlou felcku za par korun a nejak se po varech uz premistim....jiny auto z moji iniciativy by stejne byla jen HONDA...
a co kdyz to tu celou dobu opravdu bylo zbytecny??tweetyna píše:má...teď přestat by znamenalo že to celou dobu bylo zbytečný... nebo ne?
R6 twin turbo + V10 + V12
No stačí se podivat na klikovku v jakym je stavu......podle toho bych zvažil co dal......
BBS Motorsport
Jo stejne uz to tak nebo tak musim rozebrat....a klikovku nikdo bez mikrometru nepozna jak na tom je....takze tak nebo tak bud se to riskne a slozi zpet a je otazka casu co to vydrzi,nebo se to odveze nejakymu sikulovi....a pak je otazka casu mozna o krapet delsi....ja na to hlavne nemam vubec cas,vse se toci okolo bytu...kazdopadne uz chapu na co je dobra DOBRA DILNA s POTREBNYM VYBAVENIM.....
V12: zbytecny je to urco uz od zacatku...ale tohle tezko pochopi nekdo kdo me dobre nezna,je to muj boj a ja ho zatim chci jeste bojovat
Jeste otazecka....jak ten mikrometr vubec funguje,vypada...mam k tomu motoru vsemozny cisla,tak jen ze zvedavosti a pro predstavu
V12: zbytecny je to urco uz od zacatku...ale tohle tezko pochopi nekdo kdo me dobre nezna,je to muj boj a ja ho zatim chci jeste bojovat

Jeste otazecka....jak ten mikrometr vubec funguje,vypada...mam k tomu motoru vsemozny cisla,tak jen ze zvedavosti a pro predstavu
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sadra: no jestli tam aspon nejaka sala (zbytek) byla, tak by nemusela byt nutne chycena klika, koukni na ni jestli na ni nejsou skrabance, nemusis na to mit hned merak...
Jinak jestli je na tom ten motor tak jak rikas tak by se ta GO i vyplatila ne? Budes mit zanovni motor
Mne na R5 rikali vybrus + saly kolem 4500 tak to o moc vic nebude je to podle poctu valcu...
Jinak jestli je na tom ten motor tak jak rikas tak by se ta GO i vyplatila ne? Budes mit zanovni motor
Mne na R5 rikali vybrus + saly kolem 4500 tak to o moc vic nebude je to podle poctu valcu...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring