Kalendar Berg Cup 2007

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Re: Kalendar Berg Cup 2007

Příspěvek od KFJ »

Dusan GTi píše:
KFJ píše:
Dusan GTi píše:Kopce v CZ-Kamik a Labut som nebol,tak sa k tomu nevyjadrujem.A preco nie su dalsie kopce v CZ,udajne nie su ludia na zorganizovanie
a nebyl jsi protoze je to pro tebe daleko? Pro podporu vetsi ucasti lidi z Cech tomu ten new kalendar moc nepomaha...
Usporiadat preteky do vrchu,to je kopec vybavovaciek,namahy a toto zrejme odradi vela ludi nieco spravit,pretoze vysledok je vzdy neisty/pride dost aut,pocasie a pod/
PS-Ked sa pojde Labut na rok,a budeme mat volny termin,tak tam urcite ako team prideme,aj ked sa pojde len ako volny zavod
Mam pocit ze organizator Labute mluvil o tom ze by pristi rok ten kopec chtel delat znova... Takovych nadsencu bude v CR vic, nebo na to mate patent jenom na slovensku a morave? tezko... :?: spis se vsadim ze pes je zakopanej na vasi strane, ehmmm, na strane hlavniho organizatora, ktery si klade podminky a ty musely byt dost pritazene za vlasy... pouze moje domenka, ale dal bych za ni nevim co :?: :lol: Nevim jak ostatni, ale me rohlikem a recma o tom ze priroda kopce nadelila pouze tam kde se to jede nebo ze na to v CR nikdo nema naladu nebo nervy nebo penize...???... neopije :lol: :lol: :lol: nejsem blbec, mam svuj nazor a verim ze otevrena kritika muze mit vliv na dalsi prubeh... mam s tim vlastni zkusenost... proto jsem se taky vyjadril tady i na pokecu na www.slovackykopec.cz, neni to nic osobniho, jde mi o to aby se hrala fer hra..., nebo aspon aby to na oko tak vypadalo... :lol:
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

Dusan GTi

Příspěvek od Dusan GTi »

KFJ píše:
Dusan GTi píše:
KFJ píše: a nebyl jsi protoze je to pro tebe daleko? Pro podporu vetsi ucasti lidi z Cech tomu ten new kalendar moc nepomaha...
Usporiadat preteky do vrchu,to je kopec vybavovaciek,namahy a toto zrejme odradi vela ludi nieco spravit,pretoze vysledok je vzdy neisty/pride dost aut,pocasie a pod/
PS-Ked sa pojde Labut na rok,a budeme mat volny termin,tak tam urcite ako team prideme,aj ked sa pojde len ako volny zavod
Mam pocit ze organizator Labute mluvil o tom ze by pristi rok ten kopec chtel delat znova... Takovych nadsencu bude v CR vic, nebo na to mate patent jenom na slovensku a morave? tezko... :?: spis se vsadim ze pes je zakopanej na vasi strane, ehmmm, na strane hlavniho organizatora, ktery si klade podminky a ty musely byt dost pritazene za vlasy... pouze moje domenka, ale dal bych za ni nevim co :?: :lol: Nevim jak ostatni, ale me rohlikem a recma o tom ze priroda kopce nadelila pouze tam kde se to jede nebo ze na to v CR nikdo nema naladu nebo nervy nebo penize...???... neopije :lol: :lol: :lol: nejsem blbec, mam svuj nazor a verim ze otevrena kritika muze mit vliv na dalsi prubeh... mam s tim vlastni zkusenost... proto jsem se taky vyjadril tady i na pokecu na www.slovackykopec.cz, neni to nic osobniho, jde mi o to aby se hrala fer hra..., nebo aspon aby to na oko tak vypadalo... :lol:
Robert,kritika je dobra,aby uroven serialu napredovala,a serial mal kazdym rokom vysiu uroven,nikto sa kritike nebrani,teda pisem za seba,ako organizator tohtorocnych kopcov.
Labut sa pojde v roku 2007,ale len ako volny zavod,preco to je tak,tak to neviem,pretoze organizator p.Belohlavek nebol na vyhlaseni,a nemal som moznost s nim hovorit.
Su nejake pomienky na usporiadanie preteku,ale ako organizator,vyhlasujem,ze vobec nie su pritiahnute za vlasy.
Nikto nechce nikoho opijat rozkom,ale vazne,nie je organizator,ktory by bol/okrem Labute/ schopny spravit zavod v Cechach.

Dusan GTi

Příspěvek od Dusan GTi »

mikiVTS píše:
Dusan GTi píše:
mikiVTS píše: prostenal ti asi udiera inam nez ma :lol: :lol: :lol: tym ze na tu trapnu maskaradu nesiel ,usetril min. 2000,- za benzin
Kedy sa uz od teba niecoho dockame,pretoze stale,a vsetko kritizujes,nie len tuto ako to nazyvas maskaradu,ale aj preteky,trate,propozicie,organizaciu pretekov,zacinam mat dojem,ze mas patent na vsetko.
PS-Netvrdim,ze to bolo honosne,ale ked nieco mam,tak to napisem tomu spravnemu,co sa mne nepacilo,ale si tam nebol tak si neosvojuj ine nazory.V diskusii na slovackom kopci sa nikto nestazuje,alebo si myslis ze co tam pisu sa boja vyjadrit svoj nazor.
Peter tam nebol preto,lebo choroba mu neumoznila prist,inac by tam bol.

ze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - vyslovujem svoj nazor .
Propozicie - p.Firtl sam zalozil topic kde nas vyzval k nazorom
Kopce - kritizoval som pokial viem najma Divaky , ktore boli nebezpecne .
Stos a Laudon kvoli plateniu dopredu a tam som nesiel .
Pokial to robis len kvoli chvalam tak ta budeme stale len a len chvalit , len si uvedom , ked ty nieco robis a ja ti za to zaplatim , ze mam aj svoje prava .
Nehovoriac od toho , ze mam narok na svoj nazor a ten vyslovim ci sa ti to paci alebo nie :P
Nikto ti neberie tvoj nazor,pokial je k veci,tak si ho rad vypocujem/precitam
Kopec-je to detto,ako s propoziciami,nikdy nevyhovies vsetkym
Zeby som robil kopce pre chvalu :D tak o tom neviem,je za tym nieco ine,mas pocit,ked si si zaplatil startovne,tak si nedostal to co k tomu patri napr ze neboli WC v depe,alebo nebola casomiera,alebo nebola pozametana trat,hovorim za kopce ktore som robil,ze vsetko bolo,aj ked nie na 100% ale bolo,nakolko je to novy serial,tak sa aj nas team usporiadatelov uci.

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Dusan GTi píše:
KFJ píše:
Dusan GTi píše: Usporiadat preteky do vrchu,to je kopec vybavovaciek,namahy a toto zrejme odradi vela ludi nieco spravit,pretoze vysledok je vzdy neisty/pride dost aut,pocasie a pod/
Robert,kritika je dobra,aby uroven serialu napredovala,a serial mal kazdym rokom vysiu uroven,nikto sa kritike nebrani,teda pisem za seba,ako organizator tohtorocnych kopcov.
Labut sa pojde v roku 2007,ale len ako volny zavod,preco to je tak,tak to neviem,pretoze organizator p.Belohlavek nebol na vyhlaseni,a nemal som moznost s nim hovorit.
Su nejake pomienky na usporiadanie preteku,ale ako organizator,vyhlasujem,ze vobec nie su pritiahnute za vlasy.
Nikto nechce nikoho opijat rozkom,ale vazne,nie je organizator,ktory by bol/okrem Labute/ schopny spravit zavod v Cechach.
dobra, dobra... a co zkusit Triola cup? letos se u nich jel Kamik, ne...?

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Dusan GTi píše:
mikiVTS píše:
Dusan GTi píše: Kedy sa uz od teba niecoho dockame,pretoze stale,a vsetko kritizujes,nie len tuto ako to nazyvas maskaradu,ale aj preteky,trate,propozicie,organizaciu pretekov,zacinam mat dojem,ze mas patent na vsetko.
PS-Netvrdim,ze to bolo honosne,ale ked nieco mam,tak to napisem tomu spravnemu,co sa mne nepacilo,ale si tam nebol tak si neosvojuj ine nazory.V diskusii na slovackom kopci sa nikto nestazuje,alebo si myslis ze co tam pisu sa boja vyjadrit svoj nazor.
Peter tam nebol preto,lebo choroba mu neumoznila prist,inac by tam bol.

ze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - vyslovujem svoj nazor .
Propozicie - p.Firtl sam zalozil topic kde nas vyzval k nazorom
Kopce - kritizoval som pokial viem najma Divaky , ktore boli nebezpecne .
Stos a Laudon kvoli plateniu dopredu a tam som nesiel .
Pokial to robis len kvoli chvalam tak ta budeme stale len a len chvalit , len si uvedom , ked ty nieco robis a ja ti za to zaplatim , ze mam aj svoje prava .
Nehovoriac od toho , ze mam narok na svoj nazor a ten vyslovim ci sa ti to paci alebo nie :P
Nikto ti neberie tvoj nazor,pokial je k veci,tak si ho rad vypocujem/precitam
Kopec-je to detto,ako s propoziciami,nikdy nevyhovies vsetkym
Zeby som robil kopce pre chvalu :D tak o tom neviem,je za tym nieco ine,mas pocit,ked si si zaplatil startovne,tak si nedostal to co k tomu patri napr ze neboli WC v depe,alebo nebola casomiera,alebo nebola pozametana trat,hovorim za kopce ktore som robil,ze vsetko bolo,aj ked nie na 100% ale bolo,nakolko je to novy serial,tak sa aj nas team usporiadatelov uci.
to jste uz jinde... ja jsem z pocatku mluvil o pravidle absolutniho bodovani a o moravsko-slovenskem kalendari, jako bonus jsem k tomu pridal dojmy z toho vyhlaseni a vsichni se toho vyhlasovani chytli jako hovna, ze znevazuju celej serial, coz neni vubec pravda... serial se mi po vsech strankach libil, organizacne to bylo ok!!! super lidi, auta i nektere trate... to ze nekolik omezenych debilu pod nic nerikajicim nickem se na www.slovackykopec.cz do me navazi diky tomu co jsem napsal o tom vyhlaseni a vubec neberou v potaz hlavni podmet kvuli kteremu jsem to cele zacal psat, je vec smutna, lec na webech normalni... :?: v depu kazdej drzi pisk ale na netu je kazdej Arnold :lol: PS: nakonec jsem se prihlasil do dalsiho rocniku, treba se v cechach neco objevi... A co je pravdy na tom ze Slavkov se nepojede?

Maco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maco »

Kamik sa isiel,nebol som tam,tak nehodnotim.Cital som,ze Slavkovska radnica nepovolila pretek,ale vybavuje to Firtl,tak urcite da vediet ako to vlastne je.

TF

Příspěvek od TF »

Naprostej souhlas s KFJ, znám několik lidí ze západních čech kteří by chtěli jezdit Berg cup ale když mají jezdit na závody 300-400km tak na to serou. A když nebude ani Labut´??? Tak je to prostě moravskej pohár.

Maco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maco »

TF píše:Naprostej souhlas s KFJ, znám několik lidí ze západních čech kteří by chtěli jezdit Berg cup ale když mají jezdit na závody 300-400km tak na to serou. A když nebude ani Labut´??? Tak je to prostě moravskej pohár.
Ja zase poznam niekolko ludi,co chodia napr s Marianek,Benesova a na Berg Cup chodia.
Uz sa toho popisalo vela,vies o nejakom kopci,tak sa dajte do kopy partia,splnte podmienky,ktore nie su nesplnitelne a spravte zavod BC,a ja Ti slubujem,ze nas team pride a aj napriek tomu,ze to budeme mat cca 600 a viac km

Lander
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lander »

KFJ píše:
Lander píše:1.3.3. Body v absolutním pořadí, skupinách a třídách, ale i v trofejích a značkových cupech se přidělují následovně:
Místo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Body 20 15 12 10 8 6 4 3 2 1
1.4.2. Hodnocení seriálu se provede v absolutní klasifikaci, ve skupinách a objemových třídách podle součtu započitatelných bodů, získaných v jednotlivých závodech Berg Cupu. Vítězem se stane jezdec, který získá ze započítaných závodů nejvíce bodů.

A co se týká závodů, které nejsou v Čechách, holt, když nejsou pořadatelé, co už se nadělá. To však neznamená, že bych na nějaký závod i do těchto končin nepřijel, pokud by byl volný termín.

Lander

to bodovani je tak krasne napsane ze se to da vykladat ruzne... treba tak ze dostanes body za skupinu, jeste za tridu, za znackovou trofej a navic jeste za absolutni... to mame max 80 bodu za den... Proste se to da vykladat i takto... Takze co tim basnik chtel rict? :lol:

Ale no táááák, to už jsi hodně přitáhnul za vlasy.... Podle mě je to jasně napsané...

Lander
LANDER F3 Racing Team
Formule F3 Dallara F394 Fiat Abarth Novamotor
Formule F3 Dallara F394 Honda Mugen
Toyota MR2 BEAMS VVTi

Suzuki Swift Kit Car - PRODANO!

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Maco píše:
TF píše:Naprostej souhlas s KFJ, znám několik lidí ze západních čech kteří by chtěli jezdit Berg cup ale když mají jezdit na závody 300-400km tak na to serou. A když nebude ani Labut´??? Tak je to prostě moravskej pohár.
Ja zase poznam niekolko ludi,co chodia napr s Marianek,Benesova a na Berg Cup chodia.
Uz sa toho popisalo vela,vies o nejakom kopci,tak sa dajte do kopy partia,splnte podmienky,ktore nie su nesplnitelne a spravte zavod BC,a ja Ti slubujem,ze nas team pride a aj napriek tomu,ze to budeme mat cca 600 a viac km
mas recht, tech lidi je PAR :lol: videl jsem "hruby" kalendar ktere kopce by pripadali v uvahu pro sezonu 2007, bylo tam par kopcu u Cech... takze to neni o tom ze by zadne kopce nikdo v Cechach neorganizoval, je to o tom se domluvit na konkretnich podminkach a ty kopce jednoduse zaradit do kalendare BC... dale je zde moznost jet i nejake kopce v ramci MCR (jedou se i v Cechach), od organizatora MCR je garance ucast pro 100 lidi z BC, coz je slusne...

Lander
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lander »

KFJ píše:
Maco píše:
mas recht, tech lidi je PAR :lol: videl jsem "hruby" kalendar ktere kopce by pripadali v uvahu pro sezonu 2007, bylo tam par kopcu u Cech... takze to neni o tom ze by zadne kopce nikdo v Cechach neorganizoval, je to o tom se domluvit na konkretnich podminkach a ty kopce jednoduse zaradit do kalendare BC... dale je zde moznost jet i nejake kopce v ramci MCR (jedou se i v Cechach), od organizatora MCR je garance ucast pro 100 lidi z BC, coz je slusne...
Které kopce v Čechách vrámci MČR máš na mysli? Lanškroun a Suchý vrch lze spíše považovat za moravské závody :-))))

Lander
LANDER F3 Racing Team
Formule F3 Dallara F394 Fiat Abarth Novamotor
Formule F3 Dallara F394 Honda Mugen
Toyota MR2 BEAMS VVTi

Suzuki Swift Kit Car - PRODANO!

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Lander píše:
KFJ píše:
Maco píše: Ja zase poznam niekolko ludi,co chodia napr s Marianek,Benesova a na Berg Cup chodia.
Které kopce v Čechách vrámci MČR máš na mysli? Lanškroun a Suchý vrch lze spíše považovat za moravské závody :-))))

Lander
je jedno ktere mam na mysli kdyz se to stejne musi uvarit jinde... :?:

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“