KFJ píše:Dusan GTi píše:KFJ píše:
a nebyl jsi protoze je to pro tebe daleko? Pro podporu vetsi ucasti lidi z Cech tomu ten new kalendar moc nepomaha...
Usporiadat preteky do vrchu,to je kopec vybavovaciek,namahy a toto zrejme odradi vela ludi nieco spravit,pretoze vysledok je vzdy neisty/pride dost aut,pocasie a pod/
PS-Ked sa pojde Labut na rok,a budeme mat volny termin,tak tam urcite ako team prideme,aj ked sa pojde len ako volny zavod
Mam pocit ze organizator Labute mluvil o tom ze by pristi rok ten kopec chtel delat znova... Takovych nadsencu bude v CR vic, nebo na to mate patent jenom na slovensku a morave? tezko...

spis se vsadim ze pes je zakopanej na vasi strane, ehmmm, na strane hlavniho organizatora, ktery si klade podminky a ty musely byt dost pritazene za vlasy... pouze moje domenka, ale dal bych za ni nevim co

Nevim jak ostatni, ale me rohlikem a recma o tom ze priroda kopce nadelila pouze tam kde se to jede nebo ze na to v CR nikdo nema naladu nebo nervy nebo penize...???... neopije

nejsem blbec, mam svuj nazor a verim ze otevrena kritika muze mit vliv na dalsi prubeh... mam s tim vlastni zkusenost... proto jsem se taky vyjadril tady i na pokecu na
www.slovackykopec.cz, neni to nic osobniho, jde mi o to aby se hrala fer hra..., nebo aspon aby to na oko tak vypadalo...

Robert,kritika je dobra,aby uroven serialu napredovala,a serial mal kazdym rokom vysiu uroven,nikto sa kritike nebrani,teda pisem za seba,ako organizator tohtorocnych kopcov.
Labut sa pojde v roku 2007,ale len ako volny zavod,preco to je tak,tak to neviem,pretoze organizator p.Belohlavek nebol na vyhlaseni,a nemal som moznost s nim hovorit.
Su nejake pomienky na usporiadanie preteku,ale ako organizator,vyhlasujem,ze vobec nie su pritiahnute za vlasy.
Nikto nechce nikoho opijat rozkom,ale vazne,nie je organizator,ktory by bol/okrem Labute/ schopny spravit zavod v Cechach.