no já mám ramek dost a i procesor dobrej a tohle se mně taky občas stává, i když si třeba pouštím nějakej film, takže asi fakt nějaká fela v grafickým subsystému, zkusím si pročíst ten odkaz co sem někdo házel
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
taky se mi to obcas stavalo a tet uz dlouho ne co jsem nahral starsi ovladace ke grafice..
a jinak delat video s 256Ramkou by nechtel... mam 1gb a kdyz upravuju treba v adobre premire tak mam obsazenych tak 950MB ( i kdyz pravda je ze cca 500MB mi žere win a hafec programu
tohle se mi taky nedavno stalo.. zkousel jsem wifi USB adapter od planetu a pri instalaci driveru se mi ukazala ta windows hlaska ze to neni schvaleny software nebo co a ze je mozny ze to bude pracovat spatne (nevim presne co tam je psany.. vzdycky to odkliknu )
no ale hlavni je, ze se mi cca po tydnu pouzivani ukazalo tohle modry okno - napoprvy jsem to tvrde restartnul a napodruhy mi to hlasilo "system not found" a zjistil jsem ze HDD je v riti
Mě jedou XP i na NTBs - P133 80MB RAM a K6 II 96MB RAM. Mno ale to je jen na statickou práci v rámci těch woken,takže kancl a net. Jinak bych to pod giga na ramce dnes už neviděl. Jak zde bylo zmíněno tak 500MB sežere jen systém. Na desktopu už uvažuju o nákupu 2x 2048MB DDR400 abych byl zase trošku funkční,giga je už na hry málo.