Gratulace Peťo i když cesta je ještě dlouhá!!!

http://www.tuning.cz/evo500/news.htm

Moderátor: Dave0401
Toyota Celica GT-FourF.l.a.n.e.l. píše:stydím se za tu otázku, ale co to je za vůz? Vypadá to jako Civic nebo Accord
otec jeho manželky,takže už i jehoHanuš píše:Tak ted jsem vykuleny... o tomto aute vim od kamose z Kurwine, s kterym jsem chodil na stredni.. je skvele ze se na nem pracuje.
Ted me ale dostal na jeho strankach odkaz na auto "father's cars"protoze to auto honda civic zluty, znam. Je od meho kamose otce
... ale vim ze muj kamos zadnou takovou stavbu "EVO 500" nestavi.. Takze nekde je nejaky srub
.. A fotky toho "father's cars" jsou foceny pred kamosovym barakem.
ty woe to je maraz...on si vzal babu(ženu),ta má fotra(otce),a od něj je to auto....takže prakticky to není jeho otec,ale otec jeho ženyHanuš píše:Asi jsem nejak mimo... ale vubec nechapu, jak to u nich v rodine je. mi to zatim nedochazifelda píše:....
otec jeho manželky,takže už i jeho... kdyby to slo nejak polopate vysvetlit dikes
to se pak ta garáž vyplatíUňak píše:Proto mám kola na baráku u tchána a v garáži nic!!!
No já být rozdvojená osobnost jako např Van tač vs Batman, tak bych nenechal v garáži ani stodvacítkuremix píše:já bych v garáži kola taky nenechal....