Ty vole Thomas,stravuješ se ty vůbec někde jindethomaswilliams píše:já budu večer u mcd
Njn, a ja budu vecer v Tescuthomaswilliams píše:já budu večer u mcd
a za tuzingovej brzdovej pedálthomaswilliams píše:houmer dostane ode mne diplom za první místov nočním tuzingu
majk clio neprodává majk patří do recing re5pect ,nafta je pohoná a šetřící jednotkaAdieuD píše:jaky sprinty?
clio na sprinty?
Majk neprodava?
Nekupuju forda?
Clio uz neni francouzska mrdka?
Co je to nafta?
no jasně kladno tam to žije už se těším až pojedu za svojí kočičkou zas moc jí milujuHONZA_013 píše:tak k zimním startům pokud tankuješ naftu u ... nezamrzne pokud jedeš do Podbaby roin oil máš problémy !!! tů benga fím všechno fím noční kladno
majk neodjíždí rozhodse že nebude trhat svojí partu pač by to tady vypadalo hrozněAdieuD píše:majk neodjizdi z prahy?
101kw staci na sprint?
co je to nafta?
clio má stejnou šanci jako redmenova 5 pač bude stejně udelaný clio jako ho měl tenhle rok vid RedyAdieuD píše:majk zase keca, co?
Kurna, jsem z toho mimo jak kocka v susicceNo, takze mam chapat, ze clio uz nejni francouzska mrdka, kterou si koupil, pac te nekdo prekecal a je to nahovno auto? Takze clio bude sprintovat? Clio ma nejakou sanci?
A co JE to ksakru ta NAFTA?
I kdyby bylo tak to nestačí. To je tam tak na Pomalu and Klidně jízdu.AdieuD píše:no vooono mezi nama tech seriovejch 101kw uz tam asi nebude, mas pred sebou velkou cestu, protoze dolovat kone z N/A... to je vetsi fuska nez obejit cumulungmu v teniskach
no jo sice N/A,ale zase díky koeficientu na turbo tě hoděj vejš a nevim jak se budeš prát s evama,imprezama atd.AdieuD píše:no vooono mezi nama tech seriovejch 101kw uz tam asi nebude, mas pred sebou velkou cestu, protoze dolovat kone z N/A... to je vetsi fuska nez obejit cumulungmu v teniskach