n2JakEj vRk AsYDan píše:co je to honda?
Škoda Rapid VR6 alias Rabit
Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Heč a já mám EcoTEC ..jim.vw píše:vy hondysti musíte mít dycky něco proti žejo?StreetFighter píše:Zemi píše:Proti origo eRku mám VTEC...
.. občas se tu nelapám

nezaviď,bo VW nic proti nemájim.vw píše:vy hondysti musíte mít dycky něco proti žejo?StreetFighter píše:Zemi píše:Proti origo eRku mám VTEC...

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
...výtek...StreetFighter píše:Zemi píše:Proti origo eRku mám VTEC...

@Cifisis: Hm Nardo W12 srovnavat s 1,6 by asi bylo trapny.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- StreetFighter
- Kontaktovat uživatele:
já jsem těch "vyslovení" v životě slyšel......tak mě to jen napadloZemi píše:...výtek...StreetFighter píše:Zemi píše:Proti origo eRku mám VTEC...Ja vyslovuju VTEC vétek.
Ale prdel musi bejt...

Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Prostě a jednoduše Ví'taStreetFighter píše:já jsem těch "vyslovení" v životě slyšel......tak mě to jen napadloZemi píše:...výtek...StreetFighter píše:Ja vyslovuju VTEC vétek.
Ale prdel musi bejt...

Hmm začíná se to probouzet do hezkejch tvarů... jen když už si s tím dal tolik práce asi bych zarovnal i to origo křidélko na zadní kapotě... rovný kapoty na rapidech jsou úžasný ;o)

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
to bych tam prave nechal, to kridelko je tam super!! Hlavne v tom, ze to je v jednom kuse a ne zvlast jako origo.
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Origo je zlášť? To jsem teda ještě neviděl. Ze stylingového hlediska tam to křidélko patří, neb je to jeden z mála odkazů na Rapida.remix píše:... Hlavne v tom, ze to je v jednom kuse a ne zvlast jako origo.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- F.l.a.n.e.l.
Remixi jak to myslíš? Rapidy to měly všechny v jednom kuse... a škodovky ehm "sedany" to měly z plastu.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

jen garde to melo v kuseF.l.a.n.e.l. píše:Remixi jak to myslíš? Rapidy to měly všechny v jednom kuse... a škodovky ehm "sedany" to měly z plastu.

BMW E36 Touring ///M-paket
- F.l.a.n.e.l.
T.o.m.: Tak mi ukaž rapida, který to má na dva kusy 
tady jsem koukal, a nenašel jsem ani jednoho, co by to měli na dva kusy. anebo potom všichni co maj garde si myslí, že mají rapida

http://skoda.stable.cz/cz/index.php?id=4&id2=104

tady jsem koukal, a nenašel jsem ani jednoho, co by to měli na dva kusy. anebo potom všichni co maj garde si myslí, že mají rapida

http://skoda.stable.cz/cz/index.php?id=4&id2=104
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

no když si vzpomínám když jsem to viděl poprvé v mlěníku na srazu ještě v tý 3barevné kombinaci, tak i tenkrát se mi otevírala kudla v kapse, o prá let později sem ho viděl na tuningu v brně už v této podobě......chvíli sem na to koukal a přemýšlel.....kua takhle dobastlený světla z meďáka jsem už nekde viděl.....trklo mě to až doma že to je ono. no teď k tomu co jsem chtěl říct....neim co stím pak dělal dál,lae v tom brně bych dotoho nesedl, smrděl vevnitř benzín, ještě nedodělaný,a že by to nějak extra jelo sem si fakt nevšimnul.......jeslti s tím pak něco udělal, tak to jo....ale co sem viděl tak našláplí erko s upraveným fanoušem vyprašovalo stejně.,....Fiesta píše:toto je bastl...i když v době vzniku tohoto auta byl tuning astyling v naší vlasti téměř ojedinělá zálžitost...Zemi píše:http://tuningscene.cz/pictures_tscars/p ... new_02.jpgFiesta píše: já nevím jak ty ale já jsem na 110Rko celkem hrdej... Svýho času asi nejhezčí auto vyráběný v Evropě...samozřejmě v určité cenové kategorii
http://tuningscene.cz/pictures_tscars/p ... /3/883.jpg
Myslel jsem origo Rko
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tohle stavi FiestaMr_xx píše:já jen tak, že si to je trochu podobný http://skoda.stable.cz/cz/vase_auta_upl ... -10_30.jpg

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
jj i rapidy to meli v jednom kuse.. naopak videl jsem ale jedno garde ( bylo mojí babky ) co to melo plastový
) - byl to nejakej dovoz přes Tuzík..

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
A tak to se hluboce omlouvám za nesprávnou informaci, sem si to já bývalý škodovkář spletlF.l.a.n.e.l. píše:Remixi jak to myslíš? Rapidy to měly všechny v jednom kuse... a škodovky ehm "sedany" to měly z plastu.

..:: MB C-Klasse ::..
Mno řekl bych že tady už moc odkazů na Rapida nezůstává ;o))Ondras píše:Origo je zlášť? To jsem teda ještě neviděl. Ze stylingového hlediska tam to křidélko patří, neb je to jeden z mála odkazů na Rapida.remix píše:... Hlavne v tom, ze to je v jednom kuse a ne zvlast jako origo.
Já mě u 105ky bez křidélka a vypadalo to úžasně... pak jsem to viděl upravený na jednom rapidu ... myslím, že byl z ústí... Komár by to věděl přesně... a vypadalo to opravdu moc pěkně, prostě takovej clean style....

- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
no je pravda že hodně věcí je nakreslenejch ale zatím jsme jen u kastle...Mike Mad píše:tohle stavi FiestaMr_xx píše:já jen tak, že si to je trochu podobný http://skoda.stable.cz/cz/vase_auta_upl ... -10_30.jpg

VW PASSAT B5
- petr bures
- Kontaktovat uživatele:
jses velkej frajer mas mou poctu je to krasne uz tet natoz az to bude hotove ja sem pomahal delat toho cernyho rapida kamosovi stou snizenou strechou a sir blatnikama co mel tatru motor a skladam pred tebou klobouk fakt skvele a ty kola ktomu jdou maximalne dobre az to bude hotove prosim posli foto a muzes i behem samotneho aktu dokonceni vitam kazdou fotku na email audia4airide@seznam.cz
mozna to nechapu ale jak se tomu budou otevirat dvere???
http://www.tuningscene.org/pictures_tsc ... bbit06.jpg
Zkus si precit diskuzi na strankach tuningscene.Tam uz se o tom baviliMattiK píše:mozna to nechapu ale jak se tomu budou otevirat dvere???