davam naky fotky s pripravnejch praci

v toim interieru je uz zase par zmen, neni sedacka, spodek pristrojovky se mi vali v pokoji, koberec venku apod.. ale nestiham fotit

sorry, že ti do toho tady lezu, ale nechci abych byl zase obviňovanej z kopírování, tak jenom píšu, že já mám vyhlídly. Keskiny KT 8 blackChester píše:vagi: dekuju za praniale dneska mi prisel meil ze jim sice ty moje kola prisly ale v jiny rozteci a kdyz volaly na reklamaci tak jim rekly ze tyhle kola v 4*100 se budou delat nejdriv v lete
![]()
![]()
![]()
![]()
poradte pls naky kola do 4k/kus nejlepe 8*17diky
jestli myslis ten muj - tvuj pruh tak ja sem te neobvinil sam sem ti psal ze mi to je jedno ze ja to opoustim takze si hraj jak cesFáboš píše:sorry, že ti do toho tady lezu, ale nechci abych byl zase obviňovanej z kopírování, tak jenom píšu, že já mám vyhlídly. Keskiny KT 8 blackChester píše:vagi: dekuju za praniale dneska mi prisel meil ze jim sice ty moje kola prisly ale v jiny rozteci a kdyz volaly na reklamaci tak jim rekly ze tyhle kola v 4*100 se budou delat nejdriv v lete
![]()
![]()
![]()
![]()
No jelikož nejsme maximalista a zůstanu u tovární velikosti 15 palců ,tak mě přijdou na hezkej peníz....Chester píše:jestli myslis ten muj - tvuj pruh tak ja sem te neobvinil sam sem ti psal ze mi to je jedno ze ja to opoustim takze si hraj jak cesFáboš píše:sorry, že ti do toho tady lezu, ale nechci abych byl zase obviňovanej z kopírování, tak jenom píšu, že já mám vyhlídly. Keskiny KT 8 blackChester píše:vagi: dekuju za praniale dneska mi prisel meil ze jim sice ty moje kola prisly ale v jiny rozteci a kdyz volaly na reklamaci tak jim rekly ze tyhle kola v 4*100 se budou delat nejdriv v lete
![]()
![]()
![]()
![]()
na keskiny sem taky koukal ale sou trosku vic drazsi nez si muzu dovolit
jen si je kup
![]()
taky me asi ceka podvozek ale dostal sem nabidku na zavodni podvozek z Vticka jetej tri zavody za super cenu takze pohodaFáboš píše:No jelikož nejsme maximalista a zůstanu u tovární velikosti 15 palců ,tak mě přijdou na hezkej peníz....Chester píše:jestli myslis ten muj - tvuj pruh tak ja sem te neobvinil sam sem ti psal ze mi to je jedno ze ja to opoustim takze si hraj jak cesFáboš píše: sorry, že ti do toho tady lezu, ale nechci abych byl zase obviňovanej z kopírování, tak jenom píšu, že já mám vyhlídly. Keskiny KT 8 blackna keskiny sem taky koukal ale sou trosku vic drazsi nez si muzu dovolit
jen si je kup
![]()
![]()
Ale předtim bude podvozek.
nahodou me se takhle libisandokan píše:Bohuzel 2Mpix fotak z te zlute udelal vyblitou, ale v realu je to mazec, jako stejne jako na '07 CTR.Chester píše:Vyrobce?? Kod barvy???sandokan píše: JJ, zluta je pekna![]()
![]()
![]()
krasavec
Sry, nemyslel jsem matnou, ale obyc cernouChester píše:tak mi ukaz cerny matny auto z cesky scenysandokan píše:Cernych je spousta, ale zluta is way to go...Chester píše:nahodou me se takhle libi![]()
este sem premejslel o cerny matny ale nevim nevim...
![]()
ja si rad poslechnu naky napadysandokan píše:Sry, nemyslel jsem matnou, ale obyc cernouChester píše:tak mi ukaz cerny matny auto z cesky scenysandokan píše: Cernych je spousta, ale zluta is way to go...![]()
. Proste mi prijde, ze cernych je dost, ale rozhodnuti necham na majiteli
Nojo já uvidim, co za podovzek pořešim , vidim to někdy v únoru. uvidíme. třeba nezbydu prachy ani na kola....Chester píše:taky me asi ceka podvozek ale dostal sem nabidku na zavodni podvozek z Vticka jetej tri zavody za super cenu takze pohodaFáboš píše:No jelikož nejsme maximalista a zůstanu u tovární velikosti 15 palců ,tak mě přijdou na hezkej peníz....Chester píše: jestli myslis ten muj - tvuj pruh tak ja sem te neobvinil sam sem ti psal ze mi to je jedno ze ja to opoustim takze si hraj jak cesna keskiny sem taky koukal ale sou trosku vic drazsi nez si muzu dovolit
jen si je kup
![]()
![]()
Ale předtim bude podvozek.ja sem chtel taky puvodne "jenom" 9x16 ale kdyz uz tak du do 17tek
konečně jsi na to přišel....já chtěl taky 9x16...a jsem nakonec na 17".....ale počkej...ono Tě to přestane brzo bavit.....já půjdu asi o stupeň nížChester píše:taky me asi ceka podvozek ale dostal sem nabidku na zavodni podvozek z Vticka jetej tri zavody za super cenu takze pohodaFáboš píše:No jelikož nejsme maximalista a zůstanu u tovární velikosti 15 palců ,tak mě přijdou na hezkej peníz....Chester píše: jestli myslis ten muj - tvuj pruh tak ja sem te neobvinil sam sem ti psal ze mi to je jedno ze ja to opoustim takze si hraj jak cesna keskiny sem taky koukal ale sou trosku vic drazsi nez si muzu dovolit
jen si je kup
![]()
![]()
Ale předtim bude podvozek.ja sem chtel taky puvodne "jenom" 9x16 ale kdyz uz tak du do 17tek
no tak o penezich mi jeste chvilku vypravejFáboš píše:Nojo já uvidim, co za podovzek pořešim , vidim to někdy v únoru. uvidíme. třeba nezbydu prachy ani na kola....Chester píše:taky me asi ceka podvozek ale dostal sem nabidku na zavodni podvozek z Vticka jetej tri zavody za super cenu takze pohodaFáboš píše: No jelikož nejsme maximalista a zůstanu u tovární velikosti 15 palců ,tak mě přijdou na hezkej peníz....![]()