Jak zapojit mlhovky, aby svítily při brždění?
Moderátor: Idaho
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

Já to vím.No a zaplať Pánbůh že ještě v Praze nemusí užívat tvejch služeb.No a ještě by jsi mohl prozradit jakým nafuněným to fárem se pohybuješ v soukromém času.A dobře mi je,ale občas už to nejni ono,jako před lety.YANEK píše:no nejdřív bys musel vědět co dělám a že to dělám už 9 let a za tu dobu se chtě nechtě prostě autoelektriku naučíš ale neřeš to stuj si za svým hlavně že je ti dobře
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Honza píše:Sorry.ale to co Yanek najezdil to já jsem nacouval.horan píše:YANEK:koukám že honza je nějakej vostrej a drzej na starýho mazáka.

Jo? takže jsme tu tři řidiči z povolání? A kam teda couveš takový dálky? 
Naposledy upravil(a) horan dne 12 srp 2004 23:01, celkem upraveno 1 x.
VW SCIROCCO 1.8 GTi
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
HONZA..No vidim ze se na tomto foru najdou jedinci jez se hadaji a vo TUNING jim vubec nejde...Honza píše:Sorry.ale to co Yanek najezdil to já jsem nacouval.horan píše:YANEK:koukám že honza je nějakej vostrej a drzej na starýho mazáka.
Ale co dam si pivko a jsem v klidu....Ze vas to bavi se hadat jako...No uz drzim hubu.....
VW PASSAT B5
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
HORAN...to mas tak...Videls nekdy fotku mrtvyho ditete pri autonehode....A videl jsi to nekdy nazivo.....Foto je vzdy jiny nez skutecnost...
Nebudu se hadat,za to mi to nestoji ale...Mlhovka me oslnuje vice nez brzdovka...Mozna se pletu,ale co vidim to vidim...nebo ze by to vse ovladal MATRIX.
Nebudu se hadat,za to mi to nestoji ale...Mlhovka me oslnuje vice nez brzdovka...Mozna se pletu,ale co vidim to vidim...nebo ze by to vse ovladal MATRIX.
VW PASSAT B5
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

No jo Mates se nám vrátil nejspíš z hospody tak nám musel taky něco povědět a záhy asi odpad.Mates11 píše:Tak to bych se hádal protože YANKA znám a Ty máš asi jen velkou hubu éplnou keců a žádný činy víš buď zdráv rockHonza píše:Sorry.ale to co Yanek najezdil to já jsem nacouval.horan píše:YANEK:koukám že honza je nějakej vostrej a drzej na starýho mazáka.
Je mi 47 a profiježdění jsem nechal krátce po revoluci (záda v pr...) vy co ještě jezdíte ,bacha na ně ,máte jenom jedny i když vím že sedačky a podvozky za mojí éry a nyní je dost velkej rozdíl.Nyní dojíždím skoro každý den kolem 100 km tam a 100km zpět domů již třináct let.S čím jezdím -to se koukněte sem http://www.volvoclub.cz/komentare/jd_850.htm a k tomu mi na dvoře ještě stojí a jezdí Volvo 262 C Bertone.Přeji hodně beznehodových kilometrů,A ještě něco mnoho lidí tady ani neví co to je tuning.
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: