Moderátor: Dave0401
Zadní sedačky už tam jsouDan píše:no....tak tohle je ovsem luxusni kousek
6-ti kanal.....zrejme kvuli uspore mista ze? zadni sedacky pujdou zpet?
já jsem já.. me nikdo nezná,jen jsem jejich fandaF.l.a.n.e.l. píše:Kluci kdo to je "vt.tuner" ? je tady na fóru a má v podpisu link na váše websites
Dave0401 píše:vt.tuner: odhal svou identitu...![]()
tak fanda hmmmmvt.tuner píše:já jsem já.. me nikdo nezná,jen jsem jejich fandaF.l.a.n.e.l. píše:Kluci kdo to je "vt.tuner" ? je tady na fóru a má v podpisu link na váše websites
Dave0401 píše:no.. chceme Te poznat
potesi to kdyz clovek ma nejake fanousky
"Sláji" slyšíš to???vt.tuner píše:bydlím v nejvetší prdeli světa(Bohumín)
To musíš tak. Slaji, Dane, Martine slyšíte to??F.l.a.n.e.l. píše:"Sláji" slyšíš to???vt.tuner píše:bydlím v nejvetší prdeli světa(Bohumín)![]()
luboT4 píše:vt.tuner : koukám že v Pokecu se ti daří potom ještě nějaký videjka děvky a tak hele na 16 ok![]()
ted to posloucham na helaxu,skusim sehnat,,,luboT4 píše:sežeňte mi někdo :Hedy, Mám rád .
F.l.a.n.e.l. píše:Já věděl jen o předsedovi...
Teď koukám, že kromě majitele velkoobchodní sítě, který si koupil svou vesnici a nechává tam bydlet i"Dejwa" , bydlí téměř všichni L4R členové v Bogumíně
JJ Lubošek a Ladis bydli v Orlové, želuboT4 píše:F.l.a.n.e.l. píše:Já věděl jen o předsedovi...
Teď koukám, že kromě majitele velkoobchodní sítě, který si koupil svou vesnici a nechává tam bydlet i"Dejwa" , bydlí téměř všichni L4R členové v Bogumíně