Ahoj,
Začlo mi blbnout dobíjení na mazdě (323f BA).. při jízdě mi najednou začlo svítit dobíjení. Pokud dostanu otáčky motoru do 2000 tak mi ledka dobíjení zhasne. Pokud mám vyplé světla tak můžu točit nad 2000 a ikona se už nerosvítí. Zkoušel jsem jestli je povolený klíňák, nic. Vyměnil jsem baterii za 2 různé, nové. Taky nic. Všiml jsem si že když dáš klíč do polohy 1 tak se ikonka dobíjení nerosvítí! Co to může být a co s tím?
Díky za rady
MAZDA 323F BA - Dobíjení
Moderátor: Idaho
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MAZDA 323F BA - Dobíjení
Skouknul bych alternator jestli z nej jde stava, kontakty, draty....
-
- Kontaktovat uživatele:
Alternátor jsem ještě neproměřoval, dráty se zdají v pohodě, snad jen od čidla vypadají dost sešle... Kontakty očištěné,.....CAD píše:Skouknul bych alternator jestli z nej jde stava, kontakty, draty....
a uhlikyFreeman_TKOZ píše:Alternátor jsem ještě neproměřoval, dráty se zdají v pohodě, snad jen od čidla vypadají dost sešle... Kontakty očištěné,.....CAD píše:Skouknul bych alternator jestli z nej jde stava, kontakty, draty....

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím. A nemáte někdo postup? Aspoň teoretický? Jsem celkem kutil, tak bych to zkusilSkejT píše:a uhliky

viewtopic.php?t=34120&highlight=Freeman_TKOZ píše:Nevím. A nemáte někdo postup? Aspoň teoretický? Jsem celkem kutil, tak bych to zkusilSkejT píše:a uhliky
ja myslim ze to budou ty uhliky.. vymenit to vetsinou neni problem, ale pouze za predpokladu ze si objednas presne na typ tvyho altiku, ja sem mel problem ze sem ten drzak s tema uhlikama nemoch sehnat tak sem to musel prepajet a byla to mrdacka jak prase protoze to bylo zepusteny vtom umelym plastu, jinak nejlepsi je si stahnouit manual a tam teoreticky takoyhle veci bejvaj, altik urcite, aji jak kde a co merit... nebo si to nech repasovat,to neni drahy...no, zalezi natom co je v prd......Freeman_TKOZ píše:Nevím. A nemáte někdo postup? Aspoň teoretický? Jsem celkem kutil, tak bych to zkusilSkejT píše:a uhliky

Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.
Freeman_TKOZ: Tak co's zjistil?