Štenice,odposlech atd...
Moderátor: Rudi
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Štenice,odposlech atd...
Chtel bych natuknout toto tema..co o tom vite?! Mate nejake zkusenosti..?Je tu nekdo kdo s tim ma zkusenosti..?Premyslel sem o http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi= ... &z=galerie
A jeste dotaz ohledne zabezpeceni auta..Kdyz mam na svym aute central,je mozny ze si nekdo ten muj signal zachyti a pak si s nim otevre moje auto..?
predem diky.
A jeste dotaz ohledne zabezpeceni auta..Kdyz mam na svym aute central,je mozny ze si nekdo ten muj signal zachyti a pak si s nim otevre moje auto..?
predem diky.
Re: Štenice,odposlech atd...
samozrejme. to je normalne ...habitat3 píše:A jeste dotaz ohledne zabezpeceni auta..Kdyz mam na svym aute central,je mozny ze si nekdo ten muj signal zachyti a pak si s nim otevre moje auto..?
predem diky.
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a jak se to dela..?To proti me jako nikdo namiri nejaky "odchytavac signalu" a je to..?JonnY píše:samozrejme. to je normalne ...habitat3 píše:A jeste dotaz ohledne zabezpeceni auta..Kdyz mam na svym aute central,je mozny ze si nekdo ten muj signal zachyti a pak si s nim otevre moje auto..?
predem diky.
já se v tom teda nijak zvláť neorientuju, ale tohle by měli znemožňovat plovoucí kódy, který jsou u novějších aut samozřejmostí. ale i na to asi bude nějaká kulišárna, zloději si to vždycky nějak ošéfujou, zmrdi.habitat3 píše:Kdyz mam na svym aute central,je mozny ze si nekdo ten muj signal zachyti a pak si s nim otevre moje auto..?
predem diky.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
Používal jsem na škole, ale měl jsem to zabudované ve fixe.habitat3 píše:Chtel bych natuknout toto tema..co o tom vite?! Mate nejake zkusenosti..?Je tu nekdo kdo s tim ma zkusenosti..?Premyslel sem o http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi= ... &z=galerie

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
[quote="habitat3"]Chtel bych natuknout toto tema..co o tom vite?! Mate nejake zkusenosti..?Je tu nekdo kdo s tim ma zkusenosti..?Premyslel sem o http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi= ... &z=galerie
Tak tohle mam snad jeste nekde doma, funguje to celkem dobře...
Tak tohle mam snad jeste nekde doma, funguje to celkem dobře...
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
Jestli tomu dobře rozumím, tak se tahle věcička dá naladit na rádiu? 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Vetsina zlodeju to dela pomoci obycejnech dalkovejch ovladacu od telky hifi atd...habitat3 píše:
predem diky.
Co vim vetsinou vzdy jeden z 20 pasuje. Jak sem koupil tak prodavam vic o tom nevim

"Aha" řekl ježek a slezl s kartáče
A jak to dělají ? Páč ovladač je infračervenej a centrál rádiovej. Je to zhruba podobná hovadina jako tvrdit, že do bankomatu můžeš strčit občanku a peníze ti to dá takyKEFIR píše:Vetsina zlodeju to dela pomoci obycejnech dalkovejch ovladacu od telky hifi atd...habitat3 píše:
predem diky.
Co vim vetsinou vzdy jeden z 20 pasuje. Jak sem koupil tak prodavam vic o tom nevim

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
třeba místo diody, daj nějakej rádiovej pí*us, ale kdo ví....Beaver píše:A jak to dělají ? Páč ovladač je infračervenej a centrál rádiovej. Je to zhruba podobná hovadina jako tvrdit, že do bankomatu můžeš strčit občanku a peníze ti to dá taky
Nevim jak sem koupil tak prodavam toto resili v dokunternim poradu tusim BBC meli tam vzorek 80 aut do kterych se meli zlodeji dostat + tam byli i autenticke vypovedi zlodeju. To je vse co vimBeaver píše:
A jak to dělají ? Páč ovladač je infračervenej a centrál rádiovej. Je to zhruba podobná hovadina jako tvrdit, že do bankomatu můžeš strčit občanku a peníze ti to dá taky
Btw. netvrdim ze s obcankou muzes vykrast bankomat tvrdim ze tuhle informaci o ovladacich tam meli jako bezne info..
"Aha" řekl ježek a slezl s kartáče
No nevim nevim, kazdopadne ovladacem TV co se prodavaji u nas jde auto otevrit pouze tak, ze ovladac pouzijes k rozbiti okna 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
-
- Kontaktovat uživatele:
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Já mam taky dálkáč na infra, ale myslim si že soudruzi nebyli tak blbí aby to udělali tak, aby to šlo otevřít dálkáčem na TV
Přeci jen dálkáč má nějakej 4-5 místnej hexa kód, což by sice asi stačilo na tehdejší automob. produkci, ale myslim že to vyřešili důmyslněji 
Škoda že sem tehdá prodal infra receiver k PC, teďka sem si mohl pohodlně naskenovat kód dálky a pak auto otevírat třeba mobilem

Škoda že sem tehdá prodal infra receiver k PC, teďka sem si mohl pohodlně naskenovat kód dálky a pak auto otevírat třeba mobilem

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.