Tak na oplatku tady mas jeste jednu fotku me polovickyF.l.a.n.e.l. píše: Já byl letos taky hodný pane předsedo![]()
![]()

Tak na oplatku tady mas jeste jednu fotku me polovickyF.l.a.n.e.l. píše: Já byl letos taky hodný pane předsedo![]()
![]()
Tahle je moooooc luxusní!Sly píše:Opravdu?
Tahle je moooooc luxusní!Sly píše:Opravdu?
No ja bych se nechal přemlouvatazpek1 píše:no ty krávonenechal bych se dlouho přemlouvat, resp. vůbec bych se nenechal přemlouvat
no že to mluvíš zrovna ty??azpek1 píše:tak potom nevíš co je dobré
Ašpik nás určitě nemůže poučovat... právě vím co je dobre ty "POSUNOVAČI"Pipotuning píše:no že to mluvíš zrovna ty??azpek1 píše:tak potom nevíš co je dobréten který by v životě nepichal do zadku neb se zminil (že nehodlá byt posunovačem hoven
)viďn AŠPIKU!
Jsem zvědav co z toho vzejde za blábol, že AŠPIKUPipotuning píše:Tak tak my právě víme co je dobre,narozdíl od něj!!
no právě raději nic bo ti došli slova,tak raději mlčí než by řek zas nějaký nesmysl!azpek1 píše:Co z toho výjde za blábol??? Žádný
ale ale !!!!! prostě si placl ten nej nesmysl co se dal!!azpek1 píše:ne akorát s váma je někdy škoda slov
hmm tak na tuhle hlášku moc dobře pamatuju...bohužel no..nevíš co je dobré...Pipotuning píše:no že to mluvíš zrovna ty??azpek1 píše:tak potom nevíš co je dobréten který by v životě nepichal do zadku neb se zminil (že nehodlá byt posunovačem hoven
)viďn AŠPIKU!
Ten ,že by jsi nikdy nesouložil s holkou do zadku ,neb bys nechtěl dělat posunovače hoven!! To je ten NESMYSL!!!!!!!!!!!azpek1 píše:tak mi napiš o jaký nesmysl jdesi ho njak nemužu vybavit (ani když si to zpětně přečtu)
tak potom nepiš takové kecy ,když nevíš!azpek1 píše:tak potom nevíš co je dobré
azpek1 píše:no ty krávonenechal bych se dlouho přemlouvat, resp. vůbec bych se nenechal přemlouvat
creams píše: No ja bych se nechal přemlouvat