no ale nemužeš je rvat taky na každe auto!myslím ,že na mem ani tvem by nevypadaly dobře!!azpek1 píše:tak m3 se mi taky nelíbí, ale takové F1 ty celkem ujdou

Moderátor: fonz
no ale nemužeš je rvat taky na každe auto!myslím ,že na mem ani tvem by nevypadaly dobře!!azpek1 píše:tak m3 se mi taky nelíbí, ale takové F1 ty celkem ujdou
to není polemizace to je fakt!azpek1 píše:to by chtělo vidět a pak polemizovat
ne nejde někdo to zamknul ,někdo komu se to tam nelibilo,někdo kdo provadí max cenzuru,zajimalo by mě který ocas to udělal?domino píše:čus,jde vam diskuze na xclusivecars.mi uz to 2 dny nejde
je to pěkná kravina to takhle udělat,se měl každý podivat jak umí nějaký blbeček psat chujoviny!!!azpek1 píše:Psal mi Petr že diskuze bude pár dní mimo provoz, tak chvíli strpení (se ani nedivím že podnikl tyhle kroky
hm pěkná pi...ina!!!azpek1 píše:jen sem se chtěl dozvědět heslo a tohle mi bylo řečeno
Ale pipo ty nadávky nejsou potřeba každý někdy napíše chujovinu a ty nejsi vyjíka ani já.hold každý má svůj stil vyjadřování a někdy někomu hold rupnou nervy.(Vím o co jde jen z páté huby jen pro ujasnění)Pipotuning píše:je to pěkná kravina to takhle udělat,se měl každý podivat jak umí nějaký blbeček psat chujoviny!!!azpek1 píše:Psal mi Petr že diskuze bude pár dní mimo provoz, tak chvíli strpení (se ani nedivím že podnikl tyhle kroky![]()
![]()
No však ano ,tak pak nevím proč je diskuze zamčená, když každý placá chujoviny jak říkáš!!!A člověk který se ti navaží bezduvodně do rodiny(obvzlašt do otce který je mrtvý)je u mě člověk stupidního uvažovaní!!Tak se trošku zamysli nad tím co napišeš!!!!!!!POLO píše:Ale pipo ty nadávky nejsou potřeba každý někdy napíše chujovinu a ty nejsi vyjíka ani já.hold každý má svůj stil vyjadřování a někdy někomu hold rupnou nervy.(Vím o co jde jen z páté huby jen pro ujasnění)Pipotuning píše:je to pěkná kravina to takhle udělat,se měl každý podivat jak umí nějaký blbeček psat chujoviny!!!azpek1 píše:Psal mi Petr že diskuze bude pár dní mimo provoz, tak chvíli strpení (se ani nedivím že podnikl tyhle kroky![]()
![]()
zbytečné hádky
No ty nevíš co se stalo ,já jo neb si s Tomašem píšu a říkala mi to i jiná osoba!!Ujel moc týpek ,někomu se srat za tkovou kravinu do rodiny!azpek1 píše:Ani jeden z nás neví přesně co se stalo, GeRRoid je tokové povahy jakou tady přednesl POLO, a navíc jak to zjistil že šlápl vedle tak se mu za toho otce omluvil (no ale je fakt že to přehnal)
Tak nemluv když nevíš co se stalo!Má uvažovat předtím než něco vypustí z huby a nemá nikdo právo někomu vrtat do rodiny a už vubec ne za takovou prkotinu!azpek1 píše:Tak sorry ja nevím co se stalo a popravdě mě to radši ani nezajímá, to že mu umřel otec ale NEVĚDĚL a taky se mu za to omluvil.
No to není jen nevíš o co šlo a asi nechápeš pointu věci!!!zkus se do toho vžit když ti bezduvodně někdo ryje hnusným zpusobem do rodiny!Já se do toho dokažu vžít!azpek1 píše:s tebou je těžká domluvati to vysvětlím přes ICQ jak sem to myslel
hm ,co tu se neděje!dan7211 píše:Oznamuju že dneškem končím v XC!!!!
to ani pochopit nejde!azpek1 píše:už nic nechápu!!!!!!!
Ale jde jste uhádané malé děcka a hlavně ješitné!!!Pipotuning píše:to ani pochopit nejde!azpek1 píše:už nic nechápu!!!!!!!