sic píše:ked pojde "lepsie za plynom" nie je zvysenie vykonu ?
Neni, to, ze jde motor lip do otacek neznamena, ze ti to prida kone To je asi jako kdyby ti nekdo dal batoh s 20kg na zada a ty bys s nim behal, pak ti ho sundal a tobe se jen bezelo lip. Silu mas furt tu samou..
saaakra, me by se to libilo.. ale tech remenic je tam tolik, ze bych se asi nedoplatila...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Neni, to, ze jde motor lip do otacek neznamena, ze ti to prida kone To je asi jako kdyby ti nekdo dal batoh s 20kg na zada a ty bys s nim behal, pak ti ho sundal a tobe se jen bezelo lip. Silu mas furt tu samou..
saaakra, me by se to libilo.. ale tech remenic je tam tolik, ze bych se asi nedoplatila...
takze s 20kg vakom alebo bez podas rovnaky vykon ?
výkon je pořád stejný.....jen se mnění zátěž kterou táhneš......
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
AdieuD píše: Neni, to, ze jde motor lip do otacek neznamena, ze ti to prida kone To je asi jako kdyby ti nekdo dal batoh s 20kg na zada a ty bys s nim behal, pak ti ho sundal a tobe se jen bezelo lip. Silu mas furt tu samou..
výkon je pořád stejný.....jen se mnění zátěž kterou táhneš......
takze po odlahceni remenice, zotrvaku..lahsich piestoch,ojniciach mas vlastne stale rovnaky vykony ... skoda, ze som to nevedel skor som mohol usetrit
sic píše:
Achjo.. pletes si vyraz "podat vykon" a vykon jako meritelne jednotky (hp). To, ze nekdo poda lepsi vykon bez batohu s cihlama, neznamena, ze ma vetsi silu, jen se mu bezi lepe.
Takze motor jde jen ochotneji do otacek.
Copak ti pochcipaji kone v aute, kdyz bys ho plne nalozil a dal za to jeste vozejk?
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Velbloud píše:To Krosman, Sic: díky.. to je to co jsem si myslel, takže se na to vykašlu.
To: AdieuD: neplete.. ale bavíte se otom, že se zvýší krouťák, což nemusí mít takový vliv na výkon.
no ja pochopila, ze se bavime o vykonu, ne o kroutaku....
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Změna převodového poměru je samozřejmě znatelný přínos - o tom není pochyb a řemenice které mám připavené na některé motory využívají právě tohoto efektu.
Jen mě přišlo vtipné, když tvdili určitý nárůst výkonu díky řemenicím u motoru, který nikdy nebyl na brzdě a neznají ani jeho finální maximální výkon...
Bidrin píše:To mě jenom utvrzuje v názoru na jisté "profíky" kteří v Automotorevue tvrdili, že odlehčené řemenice na RX-8 s kitem Greddy přidaly 20-25 PS
No to byli fakt profici, tu Mazdu zprznili nehoraznym zpusobem a jeste prej za 700.000,- To sem sel do kolen a to sem u toho lezel