Natáčení videí o tuningu
-
Natáčení videí o tuningu
Ahoj všichni! Jsem redaktor nově vzniklé internetové televize Stream TV (http://www.stream.cz" onclick="window.open(this.href);return false;) a rád bych natočil pár reportáží o tuningu a stylingu. Najde se mezi vámi někdo, kdo by byl ochoten nám ukázat svoje auto a popovídat o tom, jak a za kolik ho pošlechtil, ukázat fotky, jak to auto vypadalo dřív atd.? Nechceme z toho dělat žádný cirkus, ale normální seriózní a zajímavé reportáže, které by měly potenciál přivést k tuningu víc lidí...prozatím bych potřeboval tuningáře pouze z Prahy, s postupem času se vydáme i do zbytku republiky.
Díky moc za odvahu!
Jarda Sauer
sauer@stream.cz
tel. 724 431 367
Díky moc za odvahu!
Jarda Sauer
sauer@stream.cz
tel. 724 431 367
- Tommy-cupra
Re: Natáčení
mozna bych vam to dohodnul v kr tuningu, tt a leona a mozna jeste octavii
SEAT LEON CUPRA
-
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
tak trochu hledej ty, smudlo, a necekej, az ti stesti spadne do klinaJarda Sauer píše:Pánové, pánové, pánové, já opravdu nevěřím, že VŠICHNI makají na autech, že někdo nemá něco už hotovýho

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
2michale:Jarda Sauer píše:Pánové, pánové, pánové, já opravdu nevěřím, že VŠICHNI makají na autech, že někdo nemá něco už hotovýho

2sauer: ja bych tomu aj verila, zima teprve zacina(zacala).
ale urcite se najdou i hotovky ktery jen pres zimu stoji v garazi, jen zjistit jake a jestli ti vyjedou

moje šPunto, muj život
tak já mám třeba pořád auto ve stavu, v jakým jezdilo v létě po srazech, ale na to aby bylo v TV mám myslím ještě dost nedodělávek
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
ty seš nějakej chytrej ne?Jarda Sauer píše:AdieuD: bohužel nejsem placen jen za tuhle jednu věc, kdyby tomu tak bylo, rád budu hledat až do aleluja...
Katy: z logiky věci by jich mělo být spousta:-)
Panda: chce to odhodit falešnou skromnost!
se svým autem bych do televize nešel, možná pokud by se na to dívali babičky v JZD, tak by třeba valily voči, ale člověk s průměrnejma znalostma naší scény asi těžko...
podívej, tady asi nikoho takovýho nenajdeš, projeď si časopisy vo tuningu, pak nějaký weby, třeba www.autotuning.cz - sám autor tohodle webu má hodně pěkně upravenou felicii, a jak tě něco zaujme, tak si sežeň kontakt na majitele...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
moje auto natocit mozna tak na zvedak, ale urcite ne jeste na kameru.... zkusit zeptat se me za par let... ale je tu spousta vybornejch plechovek staci si trochu projit forum....
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....