Prosba
Moderátor: T-O-M
Prosba
chtěla bych se zeptat kde mám sehnat doplňky na bmw, jako například přívěšky, osušky atd..... díky za radu 

Tak neochota je samozřejmě asi image značky,rozhodně všech CZ zastoupení vyjma Autecu ale o BMW ČR a Krajčovi bych založil samostatnej thread,takovýho vola aby pohledal. Umět dobře německy tak bych si stěžoval přímo u výrobce jak jim tady kazí jméno.AGY píše:T-O-M: s renocarem mám zkušeností strašně moc, jsou tam neochotní jako prase. už jsem jim tam 3x psala i mejla a nikdy mi neodpověděli.
mají tam vystavený pouze trička a oleje nic víc, takže si myslím, že ani jejich sortiment není tak rozšířený jak bych si představovala... ale děkuju za radu
Jinak někde jsem nedávno zahlédl na prodej dárkovou kazetu BMW s placatkou,kalíškama a tabatěrkou z leštěného kovu se symbolem značky - někde na seznamu. Je to na e30.cz někde v nějakém tématu. A co teda fakt chci... to je BMW zapalovač,kovovej se znakem firmy,nezhasínající a má nastavitelnou barvu plamene na bílou nebo modrou. To ale taky nevim kde jsem to viděl.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
tak pak asi ten Autec v Praze ..., maj tam samostatnej shop s kolekcíAGY píše:T-O-M: s renocarem mám zkušeností strašně moc, jsou tam neochotní jako prase. už jsem jim tam 3x psala i mejla a nikdy mi neodpověděli.
mají tam vystavený pouze trička a oleje nic víc, takže si myslím, že ani jejich sortiment není tak rozšířený jak bych si představovala... ale děkuju za radu

Nechci dělat reklamu

T-O-M píše:tak pak asi ten Autec v Praze ..., maj tam samostatnej shop s kolekcíAGY píše:T-O-M: s renocarem mám zkušeností strašně moc, jsou tam neochotní jako prase. už jsem jim tam 3x psala i mejla a nikdy mi neodpověděli.
mají tam vystavený pouze trička a oleje nic víc, takže si myslím, že ani jejich sortiment není tak rozšířený jak bych si představovala... ale děkuju za raduna holky fakt super věci od Pumy - Sauber F1 od bot až po kabelku, jinak trička, košile, větrovky, čapky, kalendáře, modýlky atd.
Nechci dělat reklamuale já si zatim nestěžoval
a mají nějakej e-shop? nebo tam musíš osobně?