My poctivci se můžeme udřít a on si prodá par gramů bílého prachu a je vysmátý!
Off Topic
Moderátor: Dave0401
Slyšel jsem že Mrdman byl na šluskoloně a postával pořád venku a nešel dovnitř a přitom holky zadané skoro všechny tak prý asi prodává drogy...Madman je dealer...nebavte se s ním

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Re: Off Topic
a je to venku.... batman na vždy do emigrace 
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
.. jj toho pasika jsem videl vcera v Petrvalde na benzince...
rekl bych ze ma sice 18ky jako felda, ale jine barevne provedeni...
ale masakr .. ty kola tomu passikovi sedi

.. svetla.. no cement
rekl bych ze ma sice 18ky jako felda, ale jine barevne provedeni...
ale masakr .. ty kola tomu passikovi sedi
.. svetla.. no cement
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Já viděl v neděli v Shoppingu černého Passata na 18"19" nejsem si jist s Audi co má Lubo a ty byly modré, snížený, AE, zezadu jsem neviděl a měl jsem tam hezčí auto tak se nebudu divat na VW...Japan rulezzz
na těch kolach měl gumy jak cyp...jestli to byly 18" tak tam musel mít minimálně 215/35 anebo vypuštěné všechny kola!
na těch kolach měl gumy jak cyp...jestli to byly 18" tak tam musel mít minimálně 215/35 anebo vypuštěné všechny kola!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
myslím že to je ten pašík z bazaru z Ovy zasvěcení ví , ten byl pozazenej na těch Audi ale 19" krasavec v bazaru už totiž nestojí
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Jdou po tobě Lubo. Nezkováš se a ani neutečeš 
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
jinak ani jedno ani druhé a ani třetí to jsem nebyl já , 12.30 jsem obědval ještě v Tiru
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Zeby nejaky kolega??? Mnel naprosto stejne TT i kolaluboT4 píše:jinak ani jedno ani druhé a ani třetí to jsem nebyl já , 12.30 jsem obědval ještě v Tiru
jen abyluboT4 píše:jinak ani jedno ani druhé a ani třetí to jsem nebyl já , 12.30 jsem obědval ještě v Tiru
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

jo tak máte namysli TT tak to od neděle spinká v garage , nikdo nemá stejné TT jako já jsou to jen odnože a to nedokonalé

woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
odnože to je wůlluboT4 píše:jo tak máte namysli TT tak to od neděle spinká v garage , nikdo nemá stejné TT jako já jsou to jen odnože a to nedokonalé![]()
![]()
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad