O rozčarování na Mimoňských Válkách a o Audinarovi
Moderátor: Eiffel
Re: O roz衲ovᮠna Mimo򳫽ch Vᬫᣨ a o Audinarovi
uz sem to tu psal nekolikrat ze v mimonskych valkach byl muj bracha s mojim autem protoze sem nemel cas.akdyz se ho nekdo ptal jestli chodi na tudle diskuzi tak nevedel protoze nevi ze sem chodim
mam audi a4 1,6l quattro v lehkym tuningu: narazniky, prahy, kridlo, vetrani na kapote, chromovy zrcatka, clonitko AUDI, cerny okna, tocici kola, a upravy motoru na 145koni + predelani pohonu
Audi(y)nar: pockej,pockej...bracha..to je naky divny..na ty fotce, co tu je k dispozici, by mel bejt majitel ten napravo, alespon pokazdy, kdyz Audinu potkam nebo kdyz se tu ten clovek bavi s autickarema, vzdycky je to tenhle. A ted z vas udelej dvojcata:) btw, nauc se psat znacku "sveho" vozu.
japonec a korejec....
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: O rozčarování na Mimoňských Válkách a o Audinarovi
na vysvětlenou, on vznikl v době kdy bylo v módě psát na forum jako hovado a to mu zůstalotomoking píše:jsem si precetl par prispevku od Audinare ......... ten pravopis a uroven prispevku to je fakt chlivek ... bych to tipoval tak na 13-14 leteho kluka .....
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
nevim proc tu pisete takovi hlouposti ja jsem skutecny nemam potrebu se vydavat za nekoho jinaciho a urcite mi neni 15let je mi o dost vic kdyby mi bylo patnact tak bych nemoch jezdit autem po silnici chytraci akdo neveri ze to jsem doopravdy ja tak se muze prijet podivat po novem roce
mam audi a4 1,6l quattro v lehkym tuningu: narazniky, prahy, kridlo, vetrani na kapote, chromovy zrcatka, clonitko AUDI, cerny okna, tocici kola, a upravy motoru na 145koni + predelani pohonu
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
napis sem rodne cislo a uverim, ze jsi starsiaudinar píše:nevim proc tu pisete takovi hlouposti ja jsem skutecny nemam potrebu se vydavat za nekoho jinaciho a urcite mi neni 15let je mi o dost vic kdyby mi bylo patnact tak bych nemoch jezdit autem po silnici chytraci akdo neveri ze to jsem doopravdy ja tak se muze prijet podivat po novem roce
klidne napisu sem to svoje 6xxxxx/xxx6
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
To není moc chytré jsem dávat svoje RČ.tomoking píše:napis sem rodne cislo a uverim, ze jsi starsiaudinar píše:nevim proc tu pisete takovi hlouposti ja jsem skutecny nemam potrebu se vydavat za nekoho jinaciho a urcite mi neni 15let je mi o dost vic kdyby mi bylo patnact tak bych nemoch jezdit autem po silnici chytraci akdo neveri ze to jsem doopravdy ja tak se muze prijet podivat po novem roce
klidne napisu sem to svoje 6xxxxxxxx/xxxxxx6

Jinak pravost ověřena v centrálním registru osob.

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
www.justice.cz ..... se tam vali RC vsech lidi co v CR maji firmu nebo jsou v obch. rejstriku .... jsou tam RC vcetne adres a ostatnich udajuAnděl píše:To není moc chytré jsem dávat svoje RČ.tomoking píše:napis sem rodne cislo a uverim, ze jsi starsiaudinar píše:nevim proc tu pisete takovi hlouposti ja jsem skutecny nemam potrebu se vydavat za nekoho jinaciho a urcite mi neni 15let je mi o dost vic kdyby mi bylo patnact tak bych nemoch jezdit autem po silnici chytraci akdo neveri ze to jsem doopravdy ja tak se muze prijet podivat po novem roce
klidne napisu sem to svoje 6a už dost mazání :lol:6![]()

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Já mám také své RČ (DIČ) všude.tomoking píše:www.justice.cz ..... se tam vali RC vsech lidi co v CR maji firmu nebo jsou v obch. rejstriku .... jsou tam RC vcetne adres a ostatnich udajuAnděl píše:To není moc chytré jsem dávat svoje RČ.tomoking píše: napis sem rodne cislo a uverim, ze jsi starsi
klidne napisu sem to svoje 690909/5116![]()

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
tak to je stropAnděl píše:To není moc chytré jsem dávat svoje RČ.tomoking píše:napis sem rodne cislo a uverim, ze jsi starsiaudinar píše:nevim proc tu pisete takovi hlouposti ja jsem skutecny nemam potrebu se vydavat za nekoho jinaciho a urcite mi neni 15let je mi o dost vic kdyby mi bylo patnact tak bych nemoch jezdit autem po silnici chytraci akdo neveri ze to jsem doopravdy ja tak se muze prijet podivat po novem roce

audinar je fazy a elit...

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
asi tak jako ty seš milosh a čečenRudi píše:tak to je stropAnděl píše:To není moc chytré jsem dávat svoje RČ.tomoking píše: napis sem rodne cislo a uverim, ze jsi starsi
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
To,že Audinar je Fazeey je snad jasné každému a Míla Hepkí je dle mě projekt více lidí,nejen FazeeyeRudi píše:tak to je stropAnděl píše:To není moc chytré jsem dávat svoje RČ.tomoking píše: napis sem rodne cislo a uverim, ze jsi starsi

audinar je FCS
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
to dostBALI píše:audinar je FCS