yeeeaaah babyyySPEEDY píše:Telecom rulezzz![]()
Poradte barva laku :(
Re: Poradte barva laku :(
yeah, yellow for niggaChester píše:yeeeaaah babyyySPEEDY píše:Telecom rulezzz![]()
![]()
![]()
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
tak zase neprehanej jo?SPEEDY píše:yeah, yellow for niggaChester píše:yeeeaaah babyyySPEEDY píše:Telecom rulezzz![]()
![]()
![]()
moooc velký černý letadlo 
okiChester píše:tak zase neprehanej jo?SPEEDY píše:yeah, yellow for niggaChester píše: yeeeaaah babyyy![]()
![]()
![]()
![]()
btw.. pozdravuj ségru
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
-
vagi
ja to dam segru az ti bude blbe woeSPEEDY píše:okiChester píše:tak zase neprehanej jo?SPEEDY píše: yeah, yellow for nigga![]()
![]()
![]()
btw.. pozdravuj ségru
ten jord je blazen bych sokoro nepoznal ze je to VT...
ale vypada to super
ale vypada to super
Looking for some car....
-
vagi
tam jsou totiz dodelavany jen ty kolaBooM píše:ten jord je blazen bych sokoro nepoznal ze je to VT...
ale vypada to super
jjvagi píše:tam jsou totiz dodelavany jen ty kolaBooM píše:ten jord je blazen bych sokoro nepoznal ze je to VT...
ale vypada to super
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
vy mu taky musite skazit tu radost zejo?vagi píše:tam jsou totiz dodelavany jen ty kolaBooM píše:ten jord je blazen bych sokoro nepoznal ze je to VT...
ale vypada to super
sem si kuwa rikal ze jen ty kola se mi zdaj nejaky divny
vy jste udi totok neni mozny 
Looking for some car....
ale dostaly sme teBooM píše:sem si kuwa rikal ze jen ty kola se mi zdaj nejaky divnyvy jste udi totok neni mozny