Poradte rozhodl jsem se ze si necham nastrikat auto na Oranzovou,ale jakou oranzovou?z jaky auta?nemate nekdo na aute,tech odstinu je totiz hodne moc tak kdybyste nekdo hodil foto jak ta barva vypada a nerekli mi co je to za barvu
Diky!!
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ford fucus st uz ji ma s perleti,neni potreba uz ji tam davat, a z lamba si ji uzijte,mel jsem to a neni to prdel nastrikat,vetsinou spatne kryjou tak se musi davat silene vrstev a je to drahy a nikdy nevis jestli se ti to nezacne nekde krabatit, volil bych co nejjednodusi variantu
Tommy-cupra píše:ford fucus st uz ji ma s perleti,neni potreba uz ji tam davat, a z lamba si ji uzijte,mel jsem to a neni to prdel nastrikat,vetsinou spatne kryjou tak se musi davat silene vrstev a je to drahy a nikdy nevis jestli se ti to nezacne nekde krabatit, volil bych co nejjednodusi variantu
ale tys měl žlutou z lamba, on chce oranžovou
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Tommy-cupra píše:ford fucus st uz ji ma s perleti,neni potreba uz ji tam davat, a z lamba si ji uzijte,mel jsem to a neni to prdel nastrikat,vetsinou spatne kryjou tak se musi davat silene vrstev a je to drahy a nikdy nevis jestli se ti to nezacne nekde krabatit, volil bych co nejjednodusi variantu
ale tys měl žlutou z lamba, on chce oranžovou
to je jedno, jsou to barvy ktery neni jednoduchy nastrikat,na to musis mit super lakyrnika a taky si pripravit treba 45 tis jen za lakyrnika a to nepocitam odstrojeni