Tady o tom není co diskutovat jasně že MICHALUV!azpek1 píše:o těchto meganech nemá cenu se bavit, každý má jiný vkus, jednomu se líbí tenhle a druhému zase tenhle, je to na keždém, mě osobně se víc líbí ten od Michala
To víš ,musíš pro ně na nejbližší benzinku nebo na jeremenko burzu!Ozzy_Vita píše:No neříkej mi, že to jsou jen potahy ?? Vždyť ten Megane je taková šupózní kára..Generics píše:No, radsi jsi mel pripojit odkaz...tak pro tohle musis nejspis do Hypernovy...
No je to auto jak na rozvoz PIZZY!!Ozzy_Vita píše:No dobrá konec hry...![]()
![]()
![]()
![]()
Uno = větší masakr jsem neviděl
Nic. Chtěl jsem se pobavit.azpek1 píše:Ozzy co si pil???
oooo sory pane chytrej !Prepáč už nikdy nevezmu tvuj škaredy nick do sve pusinky!blázen píše:ne creams mi nic neřekl, řek mi to někdo z druhe strany republiky, kterej náhodou na vaše forum vlezl krze odkaz z autohifi kde se diskutoval megane.. a ptal se mě jestli jde o mě. Mám tady kamarády nejen z moravy. Nemám rád když píšeš že prudim na každem foru a nic jineho nedělám, nechodim na fora jako TY debatova o kokotinach,ale pouze když něco studuju nebo nevim a debatuju. Ten kdo nic nedělá a nic nedokázal a nudí se a napsal tu 3500příspěvků a z toho 3499 kravin nejsem já.. srandu beru,ale jen v mezích
Já to tušil!!Generics píše:Chces pravdu? Pizzu vozilo pro jednu restauraci:)
nemám někde jsem ji asi propil!Generics píše:Roztrhejte si obcanky:)
No dík mě se libí tak jak je určitě skla předni tmavit nebudu,už kvuli fizlum a večerní jizdě!Generics píše:Btw, docela slusny toledo, ze predu mi propimona Vectru..jeste zatmavit bocni predni skla a je to pecka...