NÁLEZNÉ je 5000 Korun českých!!! a jedna velká pusa

tel. 774 64 64 52
stormer píše:Nevim kde jezdi,ale videl jsem ho na vlastni oci asi tak pred mesicem a pul. Bohuzel jsem nestacil rychle zareagovat a nemel jsem u sebe klice((( stal jsem u nej a hned s tim ten chlapek odjel. Bylo to na sto pro moje bávo. Nejhorsi je na tom to,ze to auto stálo na pesi zone na andelu....hooooodne blizko myho bydliste...kde mi ho ukradli....policajti se na to i tak vysrali...ikdyz sem jim sdelil jeho novou SPZ!!! ten fizl co mu ten pripad pridelili si odjel na dovolenou!!!
Absolutni souhlas. Idealni by tedka bylo vyzkouset objet to misto a pokusit se najit auto a jakmile bude videno, volat policajty.tomoking píše:stormer píše:Nevim kde jezdi,ale videl jsem ho na vlastni oci asi tak pred mesicem a pul. Bohuzel jsem nestacil rychle zareagovat a nemel jsem u sebe klice((( stal jsem u nej a hned s tim ten chlapek odjel. Bylo to na sto pro moje bávo. Nejhorsi je na tom to,ze to auto stálo na pesi zone na andelu....hooooodne blizko myho bydliste...kde mi ho ukradli....policajti se na to i tak vysrali...ikdyz sem jim sdelil jeho novou SPZ!!! ten fizl co mu ten pripad pridelili si odjel na dovolenou!!!
klice by ti nepomohly, ma na 100% vymenene zamky a spinacku ....
.... ja bych hned zavolal 158 policajty a od toho auta bych se nehnul i kdybych si mel pred neho lehnout aby chlap neodjel.
Myslim si , ze chlapek nevi , ze jezdi v kradenem aute ......
jinak tu RZ ti zjisti kazdy polda nebo straznik
https://ic.ckp.cz/ic_www/servlet?_page= ... PZ&lngID=1
podle teto sajtny :
SPZ vozidla Druh vozidla Tovární značka Pojistitel Pojištění od – do
6A66971 OSOBNÍ AUTOMOBILY ŠKODA KOOPERATIVA, POJIŠŤOVNA, A.S.
je to RZ ze Skodovky ...... takze jen nekdo vymenil znacky.