Co to kur*a je ???hattori_hanzo píše:Když pominu vůbec to že je to nářez,tak mě hlavně dostalo to startování na klíček a ten otáčkoměr!![]()
Tohle je taky slušný...![]()
http://mojoflix.com/Video/200-Mphs-Is-A-Good-Speed.html
A nemas video,jak to dava zpatky ???
To jo,ale myslím že nějak moc ho to nepoznamenalo,maximálně trochu kosmeticky!ARV6 píše:skoda hokdyby to byla ta hnusna H3 tak cert ho vem ale tenhle je paradni
Ten malej srac je super, ten odpich, bych do toho nalozil osmakyhattori_hanzo píše:To jo,ale myslím že nějak moc ho to nepoznamenalo,maximálně trochu kosmeticky!ARV6 píše:skoda hokdyby to byla ta hnusna H3 tak cert ho vem ale tenhle je paradni
![]()
A co Volvo 740 jako winterwagen?![]()
Mini Cooper S JCW GT vs. RC![]()
A nakonec jakse řídí vy vyšších kruzích!
Sadisto!ARV6 píše:Ten malej srac je super, ten odpich, bych do toho nalozil osmaky![]()
Myslíš jak mu z toho udělá kopu plastu?Mikael píše:RC je peklo...ale ta zena si to pekne dava covece...
to je nadhera ten cvachtavej zvuk na volnobehhattori_hanzo píše:Nejdřív jsem čekal co z toho vypadne,ale když mi repráky vyrazily zátylkem mozek na stůl tak to bylo hodně dobrý!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=nLkw8853ECA
To jo,hlavně jak se rozjede když ho konečně natočí...ARV6 píše:to je nadhera ten cvachtavej zvuk na volnobeh
Ten zvuk je takovej správně mechanickej,je slyšet že je to perfektně fungující strojovna,ne ty utlumený vyhoněný stroječky co se dělají dneska!zvooky píše:volnobeh je užasnej...chjo tohle ma fakt neco do sebe a ne to co se vyrabi ted
Takhle to dopadá,když se moc hulí!ARV6 píše:kreten![]()
wrenklin píše:lidi malo hulej
MalinkoMikael píše:Takovej Humvee ze zeme vychazejiciho slunce.At mi nikdo nerika,ze konstrukteri z vychodu nekopirujou...
Jj diky, uz jsem si objednal v cerny...
Jedna ku kolika?ARV6 píše:Jj diky, uz jsem si objednal v cerny...![]()
Prej uz je vsech 500ks zaplacenejch a zamluvenejch... Jeste pry bude serie 500 spideru tak mam sanci...
jj prej hnije uz na webovejch strankachhattori_hanzo píše:Jedna ku kolika?ARV6 píše:Jj diky, uz jsem si objednal v cerny...![]()
Prej uz je vsech 500ks zaplacenejch a zamluvenejch... Jeste pry bude serie 500 spideru tak mam sanci...![]()
To jo,akorát bacha na ně,prej to děsně žere,jsou na to drahý díly,nic na to neseženeš a ikdyž Spider ještě není ani schválenej,tak děsně rezne...