proč mi golf tak žere???
Moderátor: Idaho
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
proč mi golf tak žere???
mam g3 motor 1.8 66kw a palubni pc ukazuje smele kolem 11ti litru dlouhodobou spotrebu.kratkodoba je mnohdy jeste vic.ted se mi to ustalilo na 9.7 protoze jsem jel kus po rovince.prac doprdele kazdy pise v inzeratu ze mu tenhle motor zere 6-7 litru a me 11????? motor je v poradku,olej neubyva,necuka,tahne jak ma.hmmmmm poradte
(OO=[][]=OO) E36 top
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
jak sam pises na spotrebu mam vliv spousta aspektu tezko takhle radit.. maybe vzduchovej filtr parsklej vejfuk, ale to by si napsal, kdyby tomu neco bylo... nutno videt slyset prohmatat... 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
Re: proč mi golf tak žere???
vyfuk o.k. lampda nevim,to by jelo na nahradni program a netahlo by to.filt je taky o.k. ,jak poznam vadnou lampdu,musim nutne na vag???
(OO=[][]=OO) E36 top
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
a nechapu taky jak je mozny ze mi nekdo upravil to,co jsem nahore napsal. 

(OO=[][]=OO) E36 top
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
jinak gumy zimni,ale 14" predepsany rozmer,vzdalenosti kratsi,ale takova spotreba??? i bawor 2,5 mi zral min..zpusob jizdy normalni razeni v otackach okolo 2500
(OO=[][]=OO) E36 top
promin to jsem byl ja,misto "CITOVAT" jsem dal upravit a neuvedomil jsem si toupirveliky píše:a nechapu taky jak je mozny ze mi nekdo upravil to,co jsem nahore napsal.

jinak muj prispevek:
to se bude spatne radit.Spotrebu muze ovlivnot hodne aspektu.A nemusi to byt vubec u motoru,napr.: zpusob jizdy,zimni pneu,vetsi rozmer kol,caste ujete kratke vzdalenosti atd..
možná tomu dáváš moc napít 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
nedavam tomu vubec napit,to bych byl na nejakych 20 ti litrech a dneska jsem byl na technicke a emisich a lampda i kat jsou v naprostem poradku.taky jezdim kousky,asi to fakt bude tim....
(OO=[][]=OO) E36 top
- Tommy-cupra
hele me zere leon po praze porad deset a dlouhodobej prumer mam 8.2 a to tomu fakt vubec nedavam,proste se to nezahraje a jeste je to ctyrkolka,jinak na naftu je to fakt silenej prumer
SEAT LEON CUPRA
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
no to jo,kamosovi pry zere tdi 6L a to tomu celkem dava.asi keca...Tommy-cupra píše:hele me zere leon po praze porad deset a dlouhodobej prumer mam 8.2 a to tomu fakt vubec nedavam,proste se to nezahraje a jeste je to ctyrkolka,jinak na naftu je to fakt silenej prumer
(OO=[][]=OO) E36 top
- kubajzsemily
- Kontaktovat uživatele:
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
uz jsem na to prisel,kdyz nastartuju a necham motor bezet a pak se rozjizdim,tak je spotreba 20l na 100 a jen pomalu to klesa a na konecnych 11L,kdyz se ale rozjedu a po chvili resetuju palubni pc,tak uz to ukazuje jen 7-8L v konecne fazi....
(OO=[][]=OO) E36 top