NÁlEpkA

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

AdieuD píše:
Trhyy píše: Tak už vim :lol:
to jsem rada, toz jsem vyridila pozdrav..... 8)
"A BMW sou nejlepší auta a Citroen je hned na druhym místě" :smich:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Trhyy píše:
AdieuD píše:
Trhyy píše: Tak už vim :lol:
to jsem rada, toz jsem vyridila pozdrav..... 8)
To me v ty hospode rozsekalo :smich2: :smich:
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

jim.vw píše:a není to jedno? si taky chci dát na golfa nálepku JDM Power pže se mi líbí :P
už mam přes zadní okno "HKS drift team" a holki koukaj :P
Jime, na co chceš dát Drift team na ibizu??
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

AdieuD píše:
Trhyy píše:
AdieuD píše: to jsem rada, toz jsem vyridila pozdrav..... 8)
To me v ty hospode rozsekalo :smich2: :smich:
Si jaksi už nepamatuju že sem řikal :oops: :lol:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Velbloud píše:
jim.vw píše:a není to jedno? si taky chci dát na golfa nálepku JDM Power pže se mi líbí :P
jim ma gola v dyzlu :lol: :lol: :lol:
Audi Coupe Quattro

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Tom_ píše:
Velbloud píše:
Ta to už je na mě opravdu trochu moc.. :roll:

chápu, když si na auto někdo lepí webovky svého klubu či názvy komponentů či firem které má v autě... ale tohle mi fakt přijde na hlavu jako když si na dieslouvou feldu či stodvacítku nalepěj NOS... na to se normální člověk koukne a řekne si to je fakt frajírek kterej chce dělat kinga a rozumí tomu asi jako tučňák opeře...

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Velbloud píše:
Tom_ píše:
Velbloud píše: Jime, na co chceš dát Drift team na ibizu??
Ta to už je na mě opravdu trochu moc.. :roll:

chápu, když si na auto někdo lepí webovky svého klubu či názvy komponentů či firem které má v autě... ale tohle mi fakt přijde na hlavu jako když si na dieslouvou feldu či stodvacítku nalepěj NOS... na to se normální člověk koukne a řekne si to je fakt frajírek kterej chce dělat kinga a rozumí tomu asi jako tučňák opeře...
jenze kdyby si znal jima aka drifta v gola dyzlu, tak vis ze on si dela srandu :lol:
Audi Coupe Quattro

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Velbloud píše:Ta to už je na mě opravdu trochu moc.. :roll:
a na ibize by ti to nevadilo? :roll:
snad sem dostal občanku a řidičák, testy sem mimochodem udělal asi za 3 minuty na plnej počet :P tak sem asi svéprávnej :D a můžu si snad dělat co chci :)
stejně jako mi pod nárazníkem vysí znáček oplu, tak si můžu nalepit přes celý auto třeba pí*u ... teda pý*ču (sorry boome) :lol:

mě jen baví to, jak se tady někdo zeptá jak něco udělat, a všichni mu začnout cpát svoje předkomunistický zaručeně jediný správný názory 8) děláte jako by to chtěl nalepit na vaše auto :D
.slow Obrázek
head&shoulders power...

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Velbloud píše:le tohle mi fakt přijde na hlavu jako když si na dieslouvou feldu či stodvacítku nalepěj NOS
my se toho nebojíme :lol:
Obrázek

OctaviaTDI píše:jenze kdyby si znal jima aka drifta v gola dyzlu, tak vis ze on si dela srandu :lol:
:) kdo ví.. třeba si jí tam fakt nalepim... baví mě poslouchat tyhle řeči :lol:
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

jim.vw píše:
snad sem dostal občanku a řidičák, testy sem mimochodem udělal asi za 3 minuty na plnej počet :P tak sem asi svéprávnej :D a můžu si snad dělat co chci :)
stejně jako mi pod nárazníkem vysí znáček oplu, tak si můžu nalepit přes celý auto třeba pí*u ... teda pý*ču (sorry boome) :lol:

mě jen baví to, jak se tady někdo zeptá jak něco udělat, a všichni mu začnout cpát svoje předkomunistický zaručeně jediný správný názory 8) děláte jako by to chtěl nalepit na vaše auto :D
velbloud možná nepochopil tvou ironii no, nebo jsi to myslel vážně?
jinak, když se tady někdo zeptá, tak musí počítat s tím, že mu na to každej řekne svůj názor....
a většině asi dojde, že na srazech, kde se pohybují lidi, co do toho trochu vidí, bude s tím nápisem, co chtěl tak jako tak pro smích...
zato někde v prdelákově mezi babkama z jzd bude king a všichni z něj budou padat na prdel
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

jim.vw píše:

Upřímě říkám že by mi to vadilo na každý předokolce... a to z toho důvodu, kterej sem psal, že kažej normální člověk co na to pohlédne a bude vědět co je to drift, si poklepe na hlavu a bude si o majiteli vozu myslet své... ale samozřejmě klidně si tam přes celý auto tu pí*u nalep, jezdit budeš Ty s pí*ou na zadku :lol: (a upřímě i ten znáček oplu mi přide trapnej... ale opravdu je to Tvoje věc - holt kdo nemá pořádný auto, musí si s sebou vozit alespoň znáček, chápu...)

A kdybys četl, tak já jsem ho nenapadal.. dokonce jsem s ním ze začátku souhlasil, že chci také dolu na přední sklo webovky klubu... a jen jsem se ho ptal na jaké auto a co chce dávat.. to u Tebe mě zarazilo, že chceš dávat na předohrab Drift klub... ale opravdu, jen jsem se ptal... a klidně jezdi s pí*ou na pr*eli... :?: 8)

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

jim.vw píše: :) kdo ví.. třeba si jí tam fakt nalepim... baví mě poslouchat tyhle řeči :lol:
víš jestli to myslíš ve srandě.. to jsem si na auto lepil taky všechno.. a v zápětí to strhnul.. protože jako srandu to beru.. jenže některý lidi to fakt myslej vážně, jaký nejsou borci, že maj na autě napsaný nos či drift king nebo ještě lépe velkejma lesknoucímase písmenama TUNING... a to mi příjde tak trochu smutný... :roll:

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Velbloud píše: Upřímě říkám že by mi to vadilo na každý předokolce... a to z toho důvodu, kterej sem psal, že kažej normální člověk co na to pohlédne a bude vědět co je to drift, si poklepe na hlavu a bude si o majiteli vozu myslet své...
a kdybych byl třeba Ken Nomura a do práce jezdil golfem polepenym od sponzorů tak mi bude uplně jedno co si vo mě kdo mylí... stejně jako i když nejsem :lol: :lol: (ale stejnak nikdy nevíš co mu stojí v garáži a co je to zač :wink: )

Ono to je většinou tak že lidi co si myslej že o tom něco ví, tak těm to nejvíc vadí, ale kdo o tom fakt něco ví, tak se jen pousměje a mávne rukou :?: :lol:

jinak já pěstuju jinej styl :?:

vim žes nikoho nenapadal.. to bylo všeobecně :D

mmch....
D1GP Rules píše:Vehicles
- Entries limited to vehicles produced by automobile manufactures
- FR, MR, RR, FF configurations
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

Amuse píše:Takže
líbí se mi že mi nikdo neporadí a hlavně plno keců vokolo že jo,to by vám šlo hlavně ty lidi co maj nic
Myslim si že neni nic špatnýho mít na okně nalepenou webovku s tim co mi zajímá,a jen decentně,protože lepit na auto to co tam neni je nesmysl a tohle je idealní hezký a neni to trapný :?: Auto tuning nemá a nebude , jediný v plánu jsou Toyo kolomotiky a to zná každej
ano takze lepit nalepku s webem na option presne tak jak to maj D1 auta je naprosto v poradku? :smich:

JouiCZ

Příspěvek od JouiCZ »

Nalep si nálepku a vyser se na všecky kolem.V zimě si dávej jen bacha na to abys to nepřejel škrabkou na led..pokud ti to sleze,tak s tim už nic nenaděláš..GL(good luck) 8) ..hlavně tam nenalep nějakou pitlikovinu,např: něco lautr nesmyslného Medvídkový král atd :D 8)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

jim.vw píše:a kdybych byl třeba Ken Nomura a do práce jezdil golfem polepenym od sponzorů tak mi bude uplně jedno co si vo mě kdo mylí... stejně jako i když nejsem :lol: :lol: (ale stejnak nikdy nevíš co mu stojí v garáži a co je to zač :wink: )
Jenze Nomura nejsi a on by to tezko udelal, aby lepil na auto sponzora, kterej s tim autem nema co do cineni. Navic tebe nikdo z HKS nespoznoruje.
jim.vw píše:Ono to je většinou tak že lidi co si myslej že o tom něco ví, tak těm to nejvíc vadí, ale kdo o tom fakt něco ví, tak se jen pousměje a mávne rukou :?: :lol:
Ja o tom neco snad trochu vim a misto pousmani bych se tlemil a klepal si na celo, protoze to je opravdu divny... Mimochodem, co vlastne presne HKS vyrabi pro Golfy ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

beaver píše:
jim.vw píše:Ono to je většinou tak že lidi co si myslej že o tom něco ví, tak těm to nejvíc vadí, ale kdo o tom fakt něco ví, tak se jen pousměje a mávne rukou :?: :lol:
Ja o tom neco snad trochu vim a misto pousmani bych se tlemil a klepal si na celo, protoze to je opravdu divny... Mimochodem, co vlastne presne HKS vyrabi pro Golfy ?
no přece voe pyčo drsný shark bumpery ještě se tak blbě ptej :lol: :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Panda píše:
beaver píše:
:smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2:

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

Velbloud píše:
a mohu na Fiata dat VTEC power??Me se ta samolepka libi :D

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

FCS píše:
Velbloud píše:
mno abych pravdu řekl, tak o týhle jsem taky přemýšlel... a nejraději přes celé čelní sklo.. ta fakt nemá chybu.. :lol:

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

Velbloud píše:
FCS píše:
Velbloud píše: Jime, na co chceš dát Drift team na ibizu??
mno abych pravdu řekl, tak o týhle jsem taky přemýšlel... a nejraději přes celé čelní sklo.. ta fakt nemá chybu.. :lol:
toj toje pak dost veliki stajlink ant tunynk tovipada akresivne dost :D

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

FCS píše:toj toje pak dost veliki stajlink ant tunynk tovipada akresivne dost :D
Ale musyte jy mit prES CElE okNO.. A Uprostred mona mIT DvJE KolECkA Pro VocI abyste Videl!
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

AdieuD píše:
FCS píše:toj toje pak dost veliki stajlink ant tunynk tovipada akresivne dost :D
Ale musyte jy mit prES CElE okNO.. A Uprostred mona mIT DvJE KolECkA Pro VocI abyste Videl!
¨

Mno poroto nebudu dátavT VTEC ale ecOtec - TEC to má taky a navíc můžu koukat Óčkem.... 8) :wink:

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Panda píše:
beaver píše:Mimochodem, co vlastne presne HKS vyrabi pro Golfy ?
neměl bys obrazek? :?
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

jim.vw píše:
Panda píše:
beaver píše:Mimochodem, co vlastne presne HKS vyrabi pro Golfy ?
neměl bys obrazek? :?
víš, co je ironie? :lol:

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“