Výlety
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
looooooooooooooooooooooooooooolzabicka.alenka píše:jj, treba nam vsichni budou jednou zavidetVenca Brody píše:Ja taky zeru jak vzteklej a porad 62kg.nenadelame s tim nic.Hold mame dobry traveni
![]()
![]()
furt lepsi musi vaha nez byt asimetricka (asi metr vysoka, asi metr siroka a asi metr hluboka)

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
a že nevíte kde jsme byli ubytovaní 

To bývával les....

Skokaňák

a jestli vidíte takovou malou budovu nahoře, tak jsme si vyšlápli - Teryho chata

A tohle byla cesta na tu chatku....

a už jsme tam

a tudy se na Teryho chatu taky dalo dostat

a jenom jednou za celej pobyt se nám podařilo zpatřit Lomnický štít....

a tady ho máte... Horolezce....

To bývával les....

Skokaňák

a jestli vidíte takovou malou budovu nahoře, tak jsme si vyšlápli - Teryho chata

A tohle byla cesta na tu chatku....

a už jsme tam

a tudy se na Teryho chatu taky dalo dostat

a jenom jednou za celej pobyt se nám podařilo zpatřit Lomnický štít....

a tady ho máte... Horolezce....

- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
Mr_xx: jeee, uzasny fotecky! Byla jsem v tehle oblasti jednou na dovolene s rodici... Na Teryho chatu jsme taky lezli - jsem se v pulce zabejcila (mam strach z vysek), mati vyndala s lekarny nakej prasek, narvala mi ho a rekla, at lezu dal
O kousek vejs, jsme potkali zenskou se zachvatem strachu - pozdeji jsme koukali, jak ji sundavaj vrtulnikem.... Byl to mazec vystup!
fufu: Devin byl fakt super! Nejdriv jsme se na nem byli podivat vecer a vede kolem nej stezka, kde jsme se krasne prosli i s hafanem... Druhy den jsme nelenili a vydali se tam jeste jednou, abychom si hrad prohlidli i uvnitr. Tam uz hafan bohuzel nemohl... Jestli se teda jeste vydate do Bratislavi (pres ty spatne zazitky), tak Devin urcite navstivte, bude se vam tam moc libit!

fufu: Devin byl fakt super! Nejdriv jsme se na nem byli podivat vecer a vede kolem nej stezka, kde jsme se krasne prosli i s hafanem... Druhy den jsme nelenili a vydali se tam jeste jednou, abychom si hrad prohlidli i uvnitr. Tam uz hafan bohuzel nemohl... Jestli se teda jeste vydate do Bratislavi (pres ty spatne zazitky), tak Devin urcite navstivte, bude se vam tam moc libit!
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
Nadherne bylo i u Balatonu.... Skoda, ze dokud bylo krasne a byli jsme u vody, tak jsme si na foceni nevzpomneli... a napravili jsme to az posledni den, kdy se zatahlo a zacalo poprsavat. Na fotkach je videt Balaton, parcik ktery byl u naseho hotelu a jedna ze "soch", ktere byly rozesete po celem mestecku....
- Přílohy
-
- P1010199.JPG (59.71 KiB) Zobrazeno 1480 x
-
- P1010191.JPG (118.54 KiB) Zobrazeno 1480 x
-
- P1010188.JPG (93.18 KiB) Zobrazeno 1480 x
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
tak ajko výstup to byl fenomenální, cestou dolů nás chystnul neskutečnej slejvák a neměl jsme deštník, takže cel jsme byli hezky promočený... no pak když jsme jeli z Hrebenoku dolů tou "lanovkou" tak jsem se nějak složil... nevim zalehli mě uši bylo mi na zvracení motala se mě hlava, podlamovali se mě kolena... ale potom to už bylo v pohodě....zabicka.alenka píše:Mr_xx: jeee, uzasny fotecky! Byla jsem v tehle oblasti jednou na dovolene s rodici... Na Teryho chatu jsme taky lezli - jsem se v pulce zabejcila (mam strach z vysek), mati vyndala s lekarny nakej prasek, narvala mi ho a rekla, at lezu dalO kousek vejs, jsme potkali zenskou se zachvatem strachu - pozdeji jsme koukali, jak ji sundavaj vrtulnikem.... Byl to mazec vystup!
nevím vůbec co to bylo, jestli nedostatake curku nebo důsledek toho, že jsme byl celej zpocenej a promáčenej, nevím, ale jednou to stačilo....

- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
Tyyyyjo, na Hrebenoku jsme byli tenkrat ubytovani... a tou lanovkou jsme jezdili kazdej denMr_xx píše:tak ajko výstup to byl fenomenální, cestou dolů nás chystnul neskutečnej slejvák a neměl jsme deštník, takže cel jsme byli hezky promočený... no pak když jsme jeli z Hrebenoku dolů tou "lanovkou" tak jsem se nějak složil... nevim zalehli mě uši bylo mi na zvracení motala se mě hlava, podlamovali se mě kolena... ale potom to už bylo v pohodě....zabicka.alenka píše:Mr_xx: jeee, uzasny fotecky! Byla jsem v tehle oblasti jednou na dovolene s rodici... Na Teryho chatu jsme taky lezli - jsem se v pulce zabejcila (mam strach z vysek), mati vyndala s lekarny nakej prasek, narvala mi ho a rekla, at lezu dalO kousek vejs, jsme potkali zenskou se zachvatem strachu - pozdeji jsme koukali, jak ji sundavaj vrtulnikem.... Byl to mazec vystup!
nevím vůbec co to bylo, jestli nedostatake curku nebo důsledek toho, že jsme byl celej zpocenej a promáčenej, nevím, ale jednou to stačilo....
![]()

- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
Posledni mistecko, ktere jsme navstivili, byla Budapest. Projeli jsme ji autobusem-cabriem a oba nas fascinovala natolik, ze se tam chceme vydat na vice dni pristi rok:
1 - Budapest
2 - takove kruhace maji v celem meste
3 - autobusem s nama jel i hafik - obcas se turisti koukali vic na nej, nez na pamatky
1 - Budapest
2 - takove kruhace maji v celem meste
3 - autobusem s nama jel i hafik - obcas se turisti koukali vic na nej, nez na pamatky

- Přílohy
-
- P1010252.JPG (85.55 KiB) Zobrazeno 1432 x
-
- P1010258.JPG (70.27 KiB) Zobrazeno 1432 x
-
- P1010247.JPG (54.42 KiB) Zobrazeno 1432 x
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dobou nic moc. Tak jednou za 3 týdny. Není čas atd...Mihala píše:Anděl píše:Co v budějkáchFlinta píše:si nak nedojel do budejk ne???![]()
Nejlíp se kalí u nás.
![]()
a kde kalíš??

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele: