Aligato SenseiSensei Jirka píše:náhodou, ty parohy Ti sluší nejvíc ze všech dostTommy1978 píše:Ty vole já na těch fotkách vypadam ještě hůř než ve skutečnosti
![]()

Moderátor: Hasis
co tam po nás zůstalTommy1978 píše:Ano ano za všechno může ten zasranej "NEPOŘÁDEK"Rudi píše:pan tomi pak už říkal dost ale danecek sy nedal pokoj dost ajel furd dal![]()
todostRudi píše:co tam po nás zůstalTommy1978 píše:Ano ano za všechno může ten zasranej "NEPOŘÁDEK"Rudi píše:pan tomi pak už říkal dost ale danecek sy nedal pokoj dost ajel furd dal![]()
Tommy1978 píše:a todostRudi píše:co tam po nás zůstalTommy1978 píše: Ano ano za všechno může ten zasranej "NEPOŘÁDEK"![]()
![]()
Nebojte pani z morčat nic nedělámeEvelyn píše:Nebohý zvířátka, takovejch mrtvejchTommy1978 píše:To ne to my jenom koukáme unaveně bo sem dneska rozvez asi 5 tun masa a uzenin ty lidi sou hrozný prasata nenažraný před těma svátkamaEvelyn píše:tady,ale čumíte dost zle... tam ste víc friendly![]()
![]()
zatimTommy1978 píše:Nebojte pani z morčat nic nedělámeEvelyn píše:Nebohý zvířátka, takovejch mrtvejchTommy1978 píše: To ne to my jenom koukáme unaveně bo sem dneska rozvez asi 5 tun masa a uzenin ty lidi sou hrozný prasata nenažraný před těma svátkama![]()
![]()
![]()
Tommy1978 píše:Nebojte pani z morčat nic nedělámeEvelyn píše:Nebohý zvířátka, takovejch mrtvejchTommy1978 píše: To ne to my jenom koukáme unaveně bo sem dneska rozvez asi 5 tun masa a uzenin ty lidi sou hrozný prasata nenažraný před těma svátkama![]()
![]()
![]()
DaveS píše:to je yakuzane vole dobry.....
driv ses nechtel fotit vubec a ted se fotis furt.
![]()
Nektery lidi, jako treba ja se nemuzou fotit vubec bo by jim u fotaku praskla cocka![]()
pokorneo píše:DaveS píše:to je yakuzane vole dobry.....
driv ses nechtel fotit vubec a ted se fotis furt.
![]()
Nektery lidi, jako treba ja se nemuzou fotit vubec bo by jim u fotaku praskla cocka![]()
kecá nevěřte mu fotí pro módní časopis Schrot-Tuning Zone
![]()
ne do pokoje do vytrínky ..Rudi píše:to sis koupil na auto?
možná kdybys to auto dal nejdřív do kupy a pak tam až dal ten vejfuck, tak by to vypadalo líp než teď...mi připomínáš škodavkáře, co než aby si auto dali trochu dokupy, tak si radši koupěj křídlo Rychlo a zběsile nebo nalepěj nálepky, jako že jsou dost tjúninkDaveS píše:Ten je tam uz dlouho..... pomalu se to dava do kupy no. Holt kdyz si na to musi clovek vydelat tak to jde pomalu..... ale o to vetsi ma clovek ze vseho radost.
Rudi píše:možná kdybys to auto dal nejdřív do kupy a pak tam až dal ten vejfuck, tak by to vypadalo líp než teď...mi připomínáš škodavkáře, co než aby si auto dali trochu dokupy, tak si radši koupěj křídlo Rychlo a zběsile nebo nalepěj nálepky, jako že jsou dost tjúninkDaveS píše:Ten je tam uz dlouho..... pomalu se to dava do kupy no. Holt kdyz si na to musi clovek vydelat tak to jde pomalu..... ale o to vetsi ma clovek ze vseho radost.
a propo taky jsem student, takže vim o co go, proto na auto necpu nálepky nebo křídlo, ale radši si ho dám trošku dohromady, aby trošku vypadalo...
Njn, ale kdyz starej tlumic uz byl natolik kaput ze se s tim nedalo nic jinyho delat nez koupit novej.... jinak bych ho nekupoval.Rudi píše:možná kdybys to auto dal nejdřív do kupy a pak tam až dal ten vejfuck, tak by to vypadalo líp než teď...mi připomínáš škodavkáře, co než aby si auto dali trochu dokupy, tak si radši koupěj křídlo Rychlo a zběsile nebo nalepěj nálepky, jako že jsou dost tjúninkDaveS píše:Ten je tam uz dlouho..... pomalu se to dava do kupy no. Holt kdyz si na to musi clovek vydelat tak to jde pomalu..... ale o to vetsi ma clovek ze vseho radost.
a propo taky jsem student, takže vim o co go, proto na auto necpu nálepky nebo křídlo, ale radši si ho dám trošku dohromady, aby trošku vypadalo...
říkáš, už 5 min slyšim hroznej řev a pořád nic a pak se tam v zatáčce rychlostí 30 kiláků "vyřítí" střepTommy1978 píše:Hehe auto v hovnech ale hlavně že je tam vejfuck voe![]()
joke
![]()
Rudi píše:říkáš, už 5 min slyšim hroznej řev a pořád nic a pak se tam v zatáčce rychlostí 30 kiláků "vyřítí" střepTommy1978 píše:Hehe auto v hovnech ale hlavně že je tam vejfuck voe![]()
joke
![]()
Tady se bavime o Cliu nebo o New Beatlovi?Rudi píše:říkáš, už 5 min slyšim hroznej řev a pořád nic a pak se tam v zatáčce rychlostí 30 kiláků "vyřítí" střepTommy1978 píše:Hehe auto v hovnech ale hlavně že je tam vejfuck voe![]()
joke
![]()