Mám doma dva monitory a jednu grafiku. Grafika má samo dva výstupy, jeden D-sub (klasickej monitorovej kabel) a DVI. Potřebuju oba monitory zapojit na jednu kartu. Bude fungovat když jeden monitor přes redukci zapojím na DVI (přes redukci proto, protože monitor má vstup jen d-sub) výstup na kartě a druhý monitor na D-sub.
Čiže jedna karta byť s dvouma výstupama bude obsluhovat dva monitory.
já myslím že ne, na co by se pak dělaly karty co mají výstup na dva monitory
digitál a analog výstup má neska každá ne?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Panda:jj to mas recht...ale nektere verze karet zvladnou 2monitory najednou,ale s tim stejnym obrazem...ty matroxy rozdeli plochu na 2poloviny a na kazdem montasu je 1/2
Jít by to mělo, konkrétně na téhle to odzkoušené nemám, ale testoval jsem to na 9600XT a tam bez problémů, buď jako rozšířená pracovní plocha nebo klonování obrazů, stejné je to i u karet nVidia.
osobne mám atinu a bežím an normál výstupu ( monitorovým ) přes redukci DVI LCDéčko a na origo VDI výstupu běžím plasmovou bednu a v pohodě..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
mam atinu taky a jede to bez problemu muzes si nastavit jestli to chces mit jako klon nebo jednu obrazovku a dalsi moznosti uz nevim
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....