nemaš dvd?Hanuš píše:Jsem se dodival na Jackass 2. Ti borci jsou vazne saleni. Delaji totalni kraviny a jsou za to placeni. Ale jde jim o zivot, to bezprdele. Ale chlama je u toho
Off Topic
Moderátor: Dave0401
vystihl jsi to spravne nemam... mam pouze DVDrip = 700MB AVI... mam k tomu i titulky. Takze pokud bys mermomoci chtel z toho udelat DVD, potrva mi to tak 45 i s vypalenimfelda píše:nemaš dvd?Hanuš píše:Jsem se dodival na Jackass 2. Ti borci jsou vazne saleni. Delaji totalni kraviny a jsou za to placeni. Ale jde jim o zivot, to bezprdele. Ale chlama je u toho

to stačí v avi....maš SZHanuš píše:vystihl jsi to spravne nemam... mam pouze DVDrip = 700MB AVI... mam k tomu i titulky. Takze pokud bys mermomoci chtel z toho udelat DVD, potrva mi to tak 45 i s vypalenimfelda píše:nemaš dvd?Hanuš píše:Jsem se dodival na Jackass 2. Ti borci jsou vazne saleni. Delaji totalni kraviny a jsou za to placeni. Ale jde jim o zivot, to bezprdele. Ale chlama je u toho
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
Re: Off Topic
Felda: viděli jsme včera s aladinem toho černého passatka. Vpředu letní, vzadu plechy, čirá a křídílko... Moc pěkné až na ty disko světla, jak bylo jednou napsáno v inzerci 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

jj potkávám ho denněF.l.a.n.e.l. píše:Felda: viděli jsme včera s aladinem toho černého passatka. Vpředu letní, vzadu plechy, čirá a křídílko... Moc pěkné až na ty disko světla, jak bylo jednou napsáno v inzerci

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

zepředu jsem slintalfelda píše:jj potkávám ho denněF.l.a.n.e.l. píše:Felda: viděli jsme včera s aladinem toho černého passatka. Vpředu letní, vzadu plechy, čirá a křídílko... Moc pěkné až na ty disko světla, jak bylo jednou napsáno v inzerci

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
- F.l.a.n.e.l.
Aladin píše:zepředu jsem slintalfelda píše:jj potkávám ho denněF.l.a.n.e.l. píše:Felda: viděli jsme včera s aladinem toho černého passatka. Vpředu letní, vzadu plechy, čirá a křídílko... Moc pěkné až na ty disko světla, jak bylo jednou napsáno v inzerci
a zezadu zvraceli

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

to ne, ale lepší zepředu než zezaduF.l.a.n.e.l. píše:Aladin píše:zepředu jsem slintalfelda píše: jj potkávám ho denně
a zezadu zvraceli![]()
![]()

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB

- F.l.a.n.e.l.
- F.l.a.n.e.l.

s mužem ne, pouze s chlapečkama?barry píše:velké čelo neser...s klukama si jen hrajeme...ještě jsem s mužem nesouložil

neboj ja nekurim ani cigara ani kozeneluboT4 píše:kua chlape nekuř tolik

ja mam svou Dymarnu a Dymim.. abych te uvedl do spravne terminologie. Nejsem na tom nijak zavisly, nebot pouze dymim pri casech klidu a pohody

já od ježura dostal floorballku, 1gb mp3+flashku, prašule, spoustu oblečení,...atd atd.
ital taky obdržel dárek...

(ilustrační foto)
ital taky obdržel dárek...

(ilustrační foto)
Naposledy upravil(a) remix dne 25 pro 2006 11:29, celkem upraveno 1 x.
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
kurnik....tak jsem se po dvou dnech dostal k netu....konecne.
z toho co jsem dostal pujde vetsina na auto....uz je koupen podvozek, kola dostanou novy nastrik a uz je objednana latka na interier (cerna a kremova)
z toho co jsem dostal pujde vetsina na auto....uz je koupen podvozek, kola dostanou novy nastrik a uz je objednana latka na interier (cerna a kremova)
Filmový tip..

Nočními ulicemi Moskvy se řítí černé BMW, ujíždějící pronáledovatelům.Řetězec osudových událostí, končící střelbou, postavil čtyři přátele mimo zákon. V životě bez pravidel pro ně není cesty zpět a černý bavorák - silný a spolehlivý vůz, jenž se jim stal domovem, hrdiny odváží daleko od Moskvy, do nelítostvého vyhnanství ruských nekonečných dálav...

Nočními ulicemi Moskvy se řítí černé BMW, ujíždějící pronáledovatelům.Řetězec osudových událostí, končící střelbou, postavil čtyři přátele mimo zákon. V životě bez pravidel pro ně není cesty zpět a černý bavorák - silný a spolehlivý vůz, jenž se jim stal domovem, hrdiny odváží daleko od Moskvy, do nelítostvého vyhnanství ruských nekonečných dálav...