Návody, soutěže, galerie a mnohem více...
Pokud máš zájem neváhej a napiš na ICQ: 243-438-834 nebo na e-mail: admin@tuning4fun.net

mám, ale neumim nic.:JoHnNy:. píše:Máš zájem podílet se na novém webu který bude zaměřený na virtual tuning???
Pokud máš zájem neváhej a napiš na ICQ: 243-438-834 nebo na e-mail: admin@tuning4fun.net
to nevadi.. ja taky ne..Fáboš píše:mám, ale neumim nic.:JoHnNy:. píše:Máš zájem podílet se na novém webu který bude zaměřený na virtual tuning???
![]()
no ale já vůbec ne, ale vůbec, všechno co se týče počítačů jde mimo mě, ale můžu vám šefovat.:JoHnNy:. píše:to nevadi.. ja taky ne..Fáboš píše:mám, ale neumim nic.:JoHnNy:. píše:Máš zájem podílet se na novém webu který bude zaměřený na virtual tuning???
![]()
tak ja pociteca tak celkove jako jo, ale virtual tuning jako vubec:D:D:D ale s tim sefovanim si to promyslim no...Fáboš píše:no ale já vůbec ne, ale vůbec, všechno co se týče počítačů jde mimo mě, ale můžu vám šefovat.:JoHnNy:. píše:to nevadi.. ja taky ne..Fáboš píše: mám, ale neumim nic![]()
myslim ze kdyz se s Jordem dohodnete a nic nebudete posilat tak to bude na profi urovni...Jord píše:jojo nesmis tam posilat praceMr_xx píše:Ale aby ty VTčka za něco stály, aby to nebyli začátečnické práce