HKS Super Sequential Blow off Valve (SSQV)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
HKS Super Sequential Blow off Valve (SSQV)
Nevíte někdo jestli se dá někde u nás koupit tento ventil HKS Super Sequential Blow off Valve (SSQV)? Popřípadě jak se sem k nám dá dopravit? dík
Subaru Tecnica International PRODRIVE
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
v roce 2003 jsem ho mel na Imprezce ..... mel kraaaasny zvuk. Koupil jsem ho v Polsku ale ten prodejce uz asi neexistuje. Koukni na www.4turbo.pl ..... mozna tam neco najdes http://www.4turbo.pl/katalog/index.php? ... cts_id=378
to APSko odvede stejnou ne li lepsi praci
to APSko odvede stejnou ne li lepsi praci
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Re: HKS Super Sequential Blow off Valve (SSQV)
www.zasilkovasluzba.com - pokud bys chtel neco poslat z USA do CR bez DPH a cla.metla píše:Nevíte někdo jestli se dá někde u nás koupit tento ventil HKS Super Sequential Blow off Valve (SSQV)? Popřípadě jak se sem k nám dá dopravit? dík
Metla :sandokan píše:www.zasilkovasluzba.com - pokud bys chtel neco poslat z USA do CR bez DPH a cla.metla píše:Nevíte někdo jestli se dá někde u nás koupit tento ventil HKS Super Sequential Blow off Valve (SSQV)? Popřípadě jak se sem k nám dá dopravit? dík
bez dph a cla to není ( pokud pujdeš ofiko cestou ), ale mezi námi na takové malé věci jsou jejich ceny moc vysoké, vyplatí se až při odběru více kusu.. Osobně bych nebyl zrovny nadšenej, kdyby se mi někdo vrtal v balíku na 99% stejne nebude schopen pozvat zda to zboží je skutečne to co sis objednal..
vydraž na ebay a nech si poslat domu, nebo rovnou US či JPN eshop..
Jinak máš SZ.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Mam pres ne predni lampy na Civic EP3 (a ze nejsou male), Injen sani opet velka krabice, head gasket apod. a jeste jsem v zivote neplatil ani procento DPH ani cla, tak teda nevim o cem mluvis.Idaho píše:Metla :sandokan píše:www.zasilkovasluzba.com - pokud bys chtel neco poslat z USA do CR bez DPH a cla.metla píše:Nevíte někdo jestli se dá někde u nás koupit tento ventil HKS Super Sequential Blow off Valve (SSQV)? Popřípadě jak se sem k nám dá dopravit? dík
bez dph a cla to není ( pokud pujdeš ofiko cestou ), ale mezi námi na takové malé věci jsou jejich ceny moc vysoké, vyplatí se až při odběru více kusu..
Do baliku se nehrabou, pouze prelepi krabice (popisky) a nalepi celni popisku.
Pres USPS EMS budes mit ten BOV za tyden doma

Sry za OT.
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
... celkem jsi zapomnel na to , ze hodne US ebay prodejcu posila jen do USA a Kanady ..... napriklad navijak na Polarise v Evrope nesezenu a ani jeden US shop ho do Evropy neposila.Idaho píše:Metla :sandokan píše:www.zasilkovasluzba.com - pokud bys chtel neco poslat z USA do CR bez DPH a cla.metla píše:Nevíte někdo jestli se dá někde u nás koupit tento ventil HKS Super Sequential Blow off Valve (SSQV)? Popřípadě jak se sem k nám dá dopravit? dík
bez dph a cla to není ( pokud pujdeš ofiko cestou ), ale mezi námi na takové malé věci jsou jejich ceny moc vysoké, vyplatí se až při odběru více kusu.. Osobně bych nebyl zrovny nadšenej, kdyby se mi někdo vrtal v balíku na 99% stejne nebude schopen pozvat zda to zboží je skutečne to co sis objednal..
Jinak máš SZ.
www.zasilkovasluzba.com ... jsem vybec neznal a urcite se budu registrovat , nekdo mel moc dobry napad a doufam, ze jim jejich podnikatelsky zamer vyjde a vudelaji na tom balik. Mam rad lidi co jedou do sveta ne na otrockou praci ale podnikat
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Narážím na jejich službu že otevřou balík a skontrolujou ho, jinak nevidím jiný přínos v jejich službách. 99% prodejcu ti na slušný dotaz zda poslou i do CR odpoví že ano. a co se týče cla a DPH, ano jeto v 99% případu ( mne už dvakrát na to celníci skočili ), ale daná osoba v tu cvhíli přichází o možnost reklamace, případně odečet DPH - ale to se asi vás netýká, já už jednou reklamovaldo US a byl jsem rád že to šlo ofiko..sandokan píše:Mam pres ne predni lampy na Civic EP3 (a ze nejsou male), Injen sani opet velka krabice, head gasket apod. a jeste jsem v zivote neplatil ani procento DPH ani cla, tak teda nevim o cem mluvis.Idaho píše:Metla :sandokan píše: www.zasilkovasluzba.com - pokud bys chtel neco poslat z USA do CR bez DPH a cla.
bez dph a cla to není ( pokud pujdeš ofiko cestou ), ale mezi námi na takové malé věci jsou jejich ceny moc vysoké, vyplatí se až při odběru více kusu..
Do baliku se nehrabou, pouze prelepi krabice (popisky) a nalepi celni popisku.
Pres USPS EMS budes mit ten BOV za tyden doma
Sry za OT.
Celé je to o trom jak velkou hodnotru ti na balík kdo napíše.. platit za shipment po US a pak ješte do evropy s jejich poplatky. většina lepších prodejcu odmítá posílat na PO BOX - což je vlastně tato služba. osobne to vidím jako zbytečné vyhazování peněz za něco co si mohu udělat sám levněji.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
no sám nakupuju 90% věcí od prodejcuco shipujou jen do US a kanady a bemám problém, je jich tolik že když jeden odmítne poslat do evropy jdu za dalším, a zatím poslali všetomoking píše:... celkem jsi zapomnel na to , ze hodne US ebay prodejcu posila jen do USA a Kanady ..... napriklad navijak na Polarise v Evrope nesezenu a ani jeden US shop ho do Evropy neposila.Idaho píše:Metla :sandokan píše: www.zasilkovasluzba.com - pokud bys chtel neco poslat z USA do CR bez DPH a cla.
Jinak máš SZ.
www.zasilkovasluzba.com ... jsem vybec neznal a urcite se budu registrovat , nekdo mel moc dobry napad a doufam, ze jim jejich podnikatelsky zamer vyjde a vudelaji na tom balik. Mam rad lidi co jedou do sveta ne na otrockou praci ale podnikat